Tickets

Tickets voor evenementen in Gebouw-T kunnen online, bij onze voorverkoopadressen of aan de dagkassa, wanneer Gebouw-T voor publiek geopend is, gekocht worden (behalve als event is uitverkocht). Onze voorverkoopadressen zijn:
De Waterput - Bosstraat 36 - Bergen op Zoom
VVV Brabantse Wal - Steenbergsestraat 6 - Bergen op Zoom
Ticketmaster - alleen geselecteerde concerten

Ticketprijzen vermeld op onze site zijn inclusief €1,50 servicekosten. Voor gebruik van VISA of Mastercard komt hier €0,75 per transactie bij.

Wij accepteren de podiumcadeaukaart

Ook hebben wij een Gebouw-T cadeaubon.

Bij Gebouw-T gelden bezoekersvoorwaarden 

Gebruik je smartphone als ticket

Denk aan het milieu! Je ticket kan ook via je smartphone gescand worden. Open het document met barcode in zicht op je telefoon en zorg voor de helderste schermbelichting. Dat scheelt weer bomen!

Weet Waar Je Koopt!

Dagelijks kopen duizenden mensen hun kaartjes voor concerten, theatervoorstellingen, voetbalwedstrijden en andere evenementen via internet. Wat velen niet weten, is dat er naast de officiële online verkooppunten ook veel websites zijn die op grote schaal kaarten opkopen en doorverkopen met als enig doel het maken van winst. Als bezoeker betaal je via deze websites – vaak onbewust – veel meer voor een toegangskaart dan de oorspronkelijke prijs. Soms anderhalf tot drie keer meer dan de artiest of organisator van een evenement vraagt. Ook blijkt dat niet alle kaarten gegarandeerd toegang geven tot het evenement.

Koop je kaartje voor een evenement van Gebouw-T alleen via de website van Gebouw-T of de door Gebouw-T aangegeven voorverkoopkanalen. Zo weet je zeker dat je de juiste prijs betaald.

Kijk voor meer informatie op www.weetwaarjekoopt.nl.