Business Club avond met Indian Askin

Business Club 2.0 gaat over beleving. Het is een club voor en door ondernemers met gedeelde liefde of zelfs passie voor (pop)muziek.
 Dat willen we samen beleven in Gebouw-T. Als Business Club willen we je daar iets extra’s bij bieden. Op gezette tijden in het jaar zal rondom een concert een speciale avond worden georganiseerd.

Business Club 2.0

Op vrijdag 21 april 2017 hebben we wederom een mooi en exclusief programma voor onze Business Club samengesteld. Op deze avond mag je, ook als je geen lid bent van onze business club, kosteloos en vrijblijvend de sfeer komen proeven. Dat wil zeggen dat je, zonder direct lid te worden van de Business Club, toch van harte welkom bent om deze avond mee te maken. Je hoeft met deze uitnodiging ook geen kaartje voor het concert van Indian Askin te kopen om aanwezig te zijn.

Het programma

Om 19.15 uur ben je welkom in onze Business Club in het Jupiler café. Om 19.30 uur begint popjournalist Willem Jongeneelen met zijn introductie van Indian Askin.  Dit wordt gevolgd door een interview met zanger Chino Ayala en er volgt een teaser over het festival PopMonument 2017. We eindigen wederom met een lid uit de Business Club die ons vertelt over zijn passie met muziek. Dit keer is dat Kees Haverkamp van Newest Industry, die in zijn schaarse vrije tijd ook drummer is van de band Gomer Pyle. Meer informatie over het bedrijf van Kees vind je via: https://newestindustry.nl.

Daarna gaan we gezamenlijk naar het balkon om te genieten van Indian Askin en Orange Maplewood. De drankjes zijn dan voor eigen rekening.

Wil jij bij deze avond aanwezig zijn? Geef je dan op via onderstaande button.

Aanmelden

Meer informatie over de Business Club vind je hier.