Gebouw-T presenteert PiTch! is helaas komen te vervallen

UPDATE: PiTch, de mogelijkheid om jouw idee voor een event te komen pitchen, is helaas komen te vervallen.

LET OP: Vanwege een dubbeling in het programma is PiTch helaas tot nader order uitgesteld!

Jouw evenement in Gebouw-T?

Op donderdag 7 juli organiseert Gebouw-T, PiTch! Heb jij een fantastisch idee voor een dance-event of themafeest in Gebouw-T, voor een doelgroep van 16 tot en met 25 jaar? Hou jij van organiseren, ben je spin in het web en ben je een netwerker? Ben jij afkomstig uit West-Brabant of Tholen en omstreken? en heb jij een idee of concept voor een evenement in Popodium Gebouw-T? Pitch dan jouw concept op deze avond!

Tijdens PiTch heb je de mogelijkheid om in maximaal 5 minuten de programmeur, marketeer en/of directeur te overtuigen waarom jouw evenement in Gebouw-T moet plaatsvinden.

In die 5 minuten is het belangrijk duidelijk aan te geven wat, voor wie en waarom je het wilt gaan organiseren en wat de bezoeker mee gaat maken en ervaren. Stel een plan op waarin aangetoond kan worden hoe je de doelgroep gaat trekken en hoeveel bezoekers je verwacht.  

Bij het plan moet rekening gehouden worden met onze huisregels en bezoekersvoorwaarden, met de capaciteit en mogelijkheden van Gebouw-T, en daarnaast moet het plan realistisch zijn.

Tijdens de 1e ronde van PiTch worden de 3 tofste ideeën uitgekozen. Deze ideeën worden in samenwerking met Gebouw-T verder uitgewerkt, waarna er een winnaar gekozen wordt. De winnaar krijgt alle medewerking van Gebouw-T om uiteindelijk het evenement daadwerkelijk te organiseren!

Wil je meedoen? Aanmelden kan via info@gebouw-t.nl o.v.v. pitch. Zet in je mail een beknopte omschrijving van je idee met daarbij je contactgegevens.