The Policed - The Police Tribute

Begin jaren tachtig was The Police de populairste band ter wereld. Met een totaal vernieuwende visie op pop en punk, melodie en ritme wisten Sting, Andy Summers en Stewart Copeland binnen korte tijd de wereld te veroveren. Iedereen die begin jaren tachtig een tiener was herinnert zich nog de impact van hun eerste platen 'Outlandos d'Amour', 'Regatta de Blanc' en die eerste indrukwekkende singles; 'Roxanne', 'Message in a Bottle', 'Can't Stand Losing You', 'So Lonely' en meer!

​Het is inmiddels tien jaar geleden dat The Police hun 'reunion tour' deed. Tributeband The Policed brengt nu iets van die energie, muzikaliteit en dynamiek terug op het podium. Drie liefhebbers, drie muzikanten.

Barth de Klerk, briljante muzikant en gitarist. Hij speelt en klinkt als Andy, en dat is niet makkelijk. Eddie Lemon, sinds de eerste single van The Police al fan van de band en van Sting in het bijzonder. Hij speelde in 1966 'Message in a Bottle' samen met Sting op het podium in Paradiso in Amsterdam. Opvallend is zijn stemgelijkenis, dat vond Sting ook. Tot slot Kees de jong. De drumpartijen van Stewart Copeland, en dus ook Kees, bepalen in grote mate de sound van The Police. Ze zijn complex, syncopisch verrassend, maar vooral energiek en spectaculair creatief.

Website The Policed

tips voor jou


DeWolff

GENRE: Rock & Alternative
PRIJS: Deurticket €20,50 / Voorverkoop €19,50 / Rabopas actie €17,00 / VrienT van T €15,00