Disco & Soul Afterparty Foodstoet

LET OP! DIT EVENEMENT IS VOOR BEZOEKERS AAN DE FOODSTOET GRATIS TOEGANKELIJK! Bij de muntverkoop bij Foodstoet is een gratis toegangskaart af te halen. Alleen op vertoon van deze kaart krijg je gratis toegang!

Kom alle extra calorieën die je hebt opgedaan bij de Foodstoet er gelijk weer afdansen bij de officiële Foodstoet Afterparty. Tot in de late uurtjes draaien de DJ's de fijnste disco en soul plaatjes!

Sebastian Floris

Begin 2016 veroverde Sebastian Floris zijn plek in de Nederlandse finale van de internationale Red Bull Thre3Style competitie. Muzikaal staat hij bekend om zijn stijlvolle mix-serie 'A Gentleman's Agreement' waarbij hij de beste soul en jazz invloeden van heden en verleden samen brengt. Onder dezelfde naam (A Gentleman's Agreement) host hij ook zeer succesvol een clubavond, onder andere in Bird Rotterdam en Les Vedettes in Bergen op Zoom. Een graag geziene dj onder de muziekliefhebbers die elk feest geheel in stijl weet op te zwepen.

DJ Sandstorm

DJ Sandstorm (bekend van o.a. NPO Radio 2, 3FM, Sublime FM, Sky Radio) is Sander Verhaar, de eclectische DJ met de meest funky dance muziek! Sandstorm creëert eigenwijze unieke mashup stijlen: Jazz Mash, Global Flavour, Dance Rocks en Classic Lounge.

 

tips voor jou


80's Verantwoord

GENRE: Themafeest
PRIJS: Deurticket €10,50 / Voorverkoop €10,50 / Rabopas actie €7,00 / VrienT van T €8,00