Vandenberg's Moonkings

Vandenberg's Moonkings

Dankzij de Sena Guitar Awards hebben we Adriaan 'Adje' Vandenberg al enige keren mogen ontvangen, maar nog niet met zijn eigen band. 8 december komt hier verandering in. Vandenberg's MoonKings is in 2014 opgericht door Vandenberg en bestaat uit zanger Jan Hoving, basgitarist Sem Christoffel en drummer Mart Nijen Es. Het eerste album, 'MoonKings' getiteld sloeg meteen aan en ook op de opvolger 'MK II' laat de band horen goed te weten hoe een perfecte song moet klinken. 

Adriaan Vandenberg (gitarist, componist, muziekproducent en kunstschilder) is zelf in de jaren 80 bekend geworden met de bands Vandenberg en Whitesnake. Met de laatstgenoemde scoorde hij twee grote hits; 'Here I Go Again' en 'Is This Love'. 

Website Vandenberg's MoonKings

T-Gesprek

T-Gesprek is een exclusief interview met Vandenberg's Moonkings voorafgaand aan het concert voor slechts een beperkt aantal bezoekers. Tijdens T-Gesprek vertelt de artiest meer over zijn of haar muziek en het verhaal erachter. Tevens vindt er regelmatig aansluitend een akoestische sessie plaats. Voor T-Gesprek zijn steeds slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Wil jij bij het T-Gesprek met Vandenberg's Moonkings aanwezig zijn? Meld je dan aan door het transactienummer van je ticket o.v.v. T-Gesprek [bandnaam] door te sturen naar info@gebouw-t.nl. Om 20:00 uur gaan de deuren voor een select publiek open, waar in onze foyer het interview plaats vindt. Vol=vol, dus zorg dat je op tijd van een plekje verzekerd bent!

T-Diner

Gebouw-T biedt jou een compleet avondje uit! In samenwerking met 4 restaurants in Bergen op Zoom bieden wij het T-Diner: voorafgaand aan het concert genieten van een heerlijk diner! Bestel het T-Diner gelijk met je ticket en wij zorgen dat het restaurant op de hoogte is van je komst. Hier vind je meer informatie.

 

tips voor jou


Gare du Nord

Supportact: Inge van Calkar

GENRE: Jazz / Dance
PRIJS: Deurticket €22,50 / Voorverkoop €21,50 / VrienT van T €16,50


Made In Belgium 2018

GENRE: Poprock
PRIJS: Early Bird €16,50 / Deurticket €22,50 / Voorverkoop €21,50 / VrienT van T €15,50