JW Roy & The Royal Family

Supportact: Lea Kliphuis

JW Roy & The Royal Family

Afgelopen jaar was het 20 jaar geleden dat JW Roy zijn eerste album uitbracht. Hij vierde dat met een speciaal concert in een uitverkochte Effenaar. Tevens presenteerde hij daar zijn nieuwe album ‘A Room Full Of Strangers’. 'A Room Full Of Strangers' is een album dat varieert van uiterste breekbare songs tot dampende rock-’n-roll, southern soul, roots-rock en een lichte vleug psychedelica. Met zijn vaste band The Royal Family (bestaande uit Roel Spanjers, Cok van Vuuren, Judith Renkema en Rob Wijtman) creëert hij een brede americana sound hier, thematisch verdeeld in liefde en verdriet en een altijd doorgaande zoektocht naar verandering en vooruitgang.

JW Roy wordt alom gezien als de Americana vertolker van Nederland. Tijdens deze tour speelt hij met zijn band zijn nieuwe nummers, zijn oude hits en klassiekers uit het Americana-oeuvre.

Website JW Roy

Support: Lea Kliphuis

Lea Kliphuis komt in januari met haar tweede album The World Owes Me Nothing. De plaat is een volgende stap in het beginnende oeuvre van de getalenteerde zangeres, gitariste en songschrijfster. Het album van de Nijmeegse is een stuk optimistischer en opgetogener dan de voorganger uit 2010.

Website Lea Kliphuis

Foto JW Roy: Femke Hoogland

tips voor jou


Ruben Hein

GENRE: Singer/songwriter
PRIJS: Deurticket €21,00 / Voorverkoop €20,00 / VrienT van T €15,50


Tim Knol

GENRE: Singer/songwriter
PRIJS: Deurticket €17,50 / Voorverkoop €16,50 / VrienT van T €12,75