Gare du Nord

Supportact: Inge van Calkar

Gare Du Nord: Sex 'n Jazz Forever

Met een uitgebreide clubtour neemt de succesvolle urban jazz band Gare du Nord dit najaar voorlopig afscheid van het Nederlandse podium. Na ruim tien jaar onafgebroken toeren kiest de band in 2019 voor een sabbatical year. Voor dat het zover is wordt er uitbundig feest gevierd ter gelegenheid van het tienjarig jubileum van het succesalbum Sex 'n' Jazz. Voor het eerst en voor het laatst brengt Gare du Nord het oorspronkelijke album in zijn geheel live op de planken, aangevuld met nieuw materiaal. Dat wordt "nog één keer knallen en dan een sabbatical!", aldus de band. 

Website Gare Du Nord

Support: Inge van Calkar

Het creatieve proces is een wonderlijk ding. Je schrijft liedjes, neemt ze op, en ineens zie en hoor je alles anders. Dat overkwam Inge van Calkar, die we nog kennen van haar deelname aan De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Gaandeweg is haar smaak, stijl en aanpak veranderd. Dan kun je wel stug door blijven gaan op de oude voet, maar de verlokkingen van een nieuwe richting zijn veel interessanter. De akoestische gitaar werd ingeruild voor een elektrische, terwijl de liedjes een elektronica injectie meekregen. Een eerste single van het album dat als werktitel Black Confetti heeft meegekregen, is Imaginary, een sexy indie pop rocker waar Florence ongetwijfeld haar mooiste jurk voor zou hebben aangetrokken, en anders PJ Harvey wel. 

Website Inge van Calkar

VRIENT VAN T

Ben jij een muziekliefhebber, hou je ervan om nieuwe bands te ontdekken en ga je graag naar Gebouw-T? Word dan VrienT van T! Voor een klein bedrag per jaar ontvang je een persoonlijke T-Card waarmee je profiteert van leuke kortingen en aanbiedingen, zoals korting op een ticket voor Gare Du Nord! Klik hier voor meer informatie.

T-Diner

Gebouw-T biedt jou een compleet avondje uit! In samenwerking met 4 restaurants in Bergen op Zoom bieden wij het T-Diner: voorafgaand aan het concert genieten van een heerlijk diner! Het diner is vanaf nu alleen nog rechtstreeks bij het restaurant te reserveren. Hier vind je meer informatie.

Tickets bestellen

Bestel je tickets voor het concert van Gare Du Nord direct online via onderstaande button. 

Tickets bestellen

 

 

 

tips voor jou


Made In Belgium 2018

GENRE: Poprock
PRIJS: Early Bird €16,50 / Deurticket €22,50 / Voorverkoop €21,50 / VrienT van T €15,50