PopMonument 2018: My Baby, Goose (be) en meer!

PopMonument 2018

PopMonument is inmiddels een vaste waarde in het tweede weekend van september. Het interdisciplinaire evenement verbindt verrassende popacts aan iconische erfgoedlocaties uit onze stad. Dit jaar vindt alweer de vierde editie plaats op zaterdag 8 september, met geweldige acts uit binnen- en buitenland. In Gebouw-T ga je genieten van psychedelische formatie My Baby en de zeer dansbare electrorockband Goose. Maar vergeet vooral alle overige optredens in het centrum van Bergen op Zoom niet. Zo zie je Amerikaanse bluesfenomeen Bob Log III, Belgische zanger Jasper Steverlinck (bekend van Arid), King Dalton, John Elliott en nog veel meer! De volledige line-up vind je op de website van PopMonument. 

Passe Partout

Wil je toegang tot alle optredens? Koop dan een passe partout. De optredens in de monumenten zijn namelijk alleen met passe partout toegankelijk. PopMonument biedt ook een selectie gratis toegankelijke optredens in een aantal cafés. 

Ga voor meer informatie naar de website van PopMonument.

Website PopMonument

VRIENT VAN T

Ben jij een muziekliefhebber, hou je ervan om nieuwe bands te ontdekken en ga je graag naar Gebouw-T? Word dan VrienT van T! Voor een klein bedrag per jaar ontvang je een persoonlijke T-Card waarmee je profiteert van leuke kortingen en aanbiedingen, zoals korting op tickets voor PopMonument! Klik hier voor meer informatie.

tips voor jou