Machine In Me: Switch Bones, The Muff e.a.

Machine in Me presenteert Switch Bones, Rhinorino, Magnetic Spacemen en The Muff. Deze vier bands brengen op Recordstore Day (21-04-2018) een te gekke 12” split uit voor de gezamenlijke clubtour in het voorjaar van 2018! Dus 4 te gekke bands, 1 vinyl en een gezamenlijke clubtour, 16 maart in Gebouw-T! 

Switch Bones

De alternatieve rockformatie Switch Bones dompelt catchy popmelodieën onder in een zwaar gitaargedreven geluid, beïnvloed door bands als Nirvana, Melvins and Queens of the Stone Age. Erik van Haaren (lead vocals/guitar), Paul Viets (bas/vocals) en Geert Teekens (drums/vocals) formeerden de band eind 2016 en begonnen direct met het spelen van veel club- en festivalshows. In oktober 2017 bracht Switch Bones haar debuut EP ‘Machine in Me’ uit.

Met bands als Undeclinable Ambuscade, One in a Million, Cooper, Tarantino en BluefisH als achtergrond is het niet moeilijk te bedenken op wat voor vuurwerk Switch Bones de bezoekers van hun shows weet te trakteren. Switch Bones is vastberaden om een groot publiek in lichterlaaie te zetten en het komende jaar heel Europa door te knallen. Hou je hoed maar vast!​


Website Switch Bones

Rhinorino

Rhinorino, het sexy stoner rock ‘n roll power trio uit Utrecht is allang geen onbekende meer in de Nederlandse muziekscene. Met hun strakke rocksongs en energieke liveshows hebben ze reeds menig kroeg, zaal en festival vakkundig op de kop gezet. Ze releasden in oktober 2017 hun 2e EP ‘Another Cocktail’, deden support voor o.a. The Paceshifters en opende het jaar met een showcase tijdens Eurosonic 2018. Momenteel werken de heren en dame aan hun full length debuut die naar alle verwachtingen in 2019 zal verschijnen. Denk aan een mix van Eagles of Death Metal en Queens of the Stone Age.

Website Rhinorino

Magnetic Spacemen

Magnetic Spacemen is een jonge, rauwe garagerockband met een super energieke show, die is geïnspireerd door bands als The Hives, OFF!, Together PANGEA en The Who. De band verzorgde al supports voor o.a Peter Pan Speedrock, Nashville Pussy (USA) en Together PANGEA (USA), was in 2016 een van de meest spelende bands tijdens de Popronde en stond sindsdien op veel festivals en poppodia. Met het debuutalbum 'I don't Wanna Grow Up' op zak en in een nieuwe formatie is Magnetic Spacemen klaar om de festivals en clubshows nog eens dunnetjes over te doen.


Website Magnetic Spacemen

The Muff

'Classic Rock’ meets ‘Seventies Prog’. Dat is misschien de eerste gedachte bij het horen van de eerste tonen van The Muff. Maar verdomd! Wat de f#€k is dit? Urban Dance Squad-achtige flows? Met driestemmige zangpartijen á la Queen? En flinke, ontregelende gitaarsolo’s die gelardeerd zijn met een scheurend orgel? Waar komen die gasten vandaan? Uit Nederland, zeg je?

Jazeker: The Muff is een Amsterdamse rockband, bestaande uit zanger/toetsenist Reid Steenhuis (o.a. Hausmagger, Nachtschade), drummer Brian Oehlers, gitarist Aljo Leijdekkers en bassist Daan van Dijk. Een band die zó on-Nederlands goed is, dat wij bij Gebouw-T er ook niet meer omheen kunnen. Het debuutalbum van The Muff getiteld ‘People Sheople’ komt naar verwachting uit in 2018. 


Website The Muff

VRIENT VAN T

Ben jij een muziekliefhebber, hou je ervan om nieuwe bands te ontdekken en ga je graag naar Gebouw-T? Word dan VrienT van T! Voor een klein bedrag per jaar ontvang je een persoonlijke T-Card waarmee je profiteert van leuke kortingen en aanbiedingen, zoals korting op je ticket voor Machine in Me! Klik hier voor meer informatie.

Tickets bestellen & actie!

Tickets voor Machine In Me bestel je gemakkelijk via onderstaande button. Ben je naar Festival Zonder Naam (6 januari 2018) geweest of ga je naar Legends of Rock? Dan kun je gebruik maken van het actieticket voor €3,50! Zie je het ticket 'Actie' niet tussen de opties staan? Mail dan even naar info@gebouw-t.nl, dan zoeken we het voor je uit. 

Tickets bestellen

tips voor jou


Different Stones

GENRE: Rock & Alternative
PRIJS: Deurticket €14,00 / Voorverkoop €12,50