666 The Nightmare: Halloween - The Living Dead

Of zombies in zijn? In de wereld van 666 The Nightmare zijn ze nooit uit de gratie geweest. Tijd dus om een waarachtige ode te brengen aan de ‘levende doden’, de zombies. Door het succes van de Amerikaanse serie The Walking Dead mogen ze blijkbaar weer. Generaties lang maakt dit mythische wezen mensen over de gehele wereld bang. Samen met vampiers zijn de bekendste ‘ondoden’ in de geschiedenis van de horror. Het resultaat van een uit de hand gelopen experiment of een verkeerd gevallen virus? Het maakt allemaal niet uit. 666 The Nightmare wil tijdens haar immer succesvolle Halloween Jaarconcert een zaal vol mensen etende zombies voor haar neus zien. Tijdens deze show zal de theatrale horrorrockgroep elementen van films zoals Dawn Of The Dead Invasion Of The Body Snatchers , Night Of The Living Dead en natuurlijk The Walking Dead integreren. Kortom, maak jezelf klaar voor een avondje onvervalste zombie-liefde! 

Voor fans van onder andere AC/DC, Queen en Van Halen 

T-Diner

Genieten van een heerlijk diner voorafgaand aan het concert? Koop dan direct een T-Diner ticket bij je concertticket. Wij zorgen dat er een plekje voor je gereserveerd wordt in het restaurant van je keuze, en je hoeft ter plekke alleen je drankjes af te rekenen! 

Speciaal voor 666 The Nightmare organiseert Proeflokaal Culinair Vleghels een Duivels Diner! Kom direct al in de stemming met gerechten als bloedworst en duivelse kip. Kijk voor meer informatie op de website van Culinair Vleghels

Informatie T-Diner

Ervaar een spectaculaire halloween Rock concert

Bestel daarom hier je tickets voor 666 The Nightmare

Tickets bestellen

tips voor jou