SENA Performers European Guitar Award

Let op: dit concert is uitverkocht. Er zijn nog wel Guitar Week arrangementen beschikbaar. Hierin zitten een ticket voor Jett Rebels Guitar Night (later meer info!), The Doors Alive en SENA Award. Zie kopje Guitar Week Arrangement.

Joe Bonamassa wint European Guitar Award

De Amerikaanse supergitarist Joe Bonamassa is de winnaar van de Sena Performers European Guitar Award 2017. De man uit Los Angeles krijgt deze avond de prestigieuze oeuvre-award, afgekort SEGA, in Gebouw-T uitgereikt. De gitaarsensatie van dit moment is daarmee de opvolger van zijn landgenoot Steve Vai die vorig jaar de award uitgereikt kreeg. Eerdere winnaars waren ondermeer Guns N’ Roses-gitarist Slash, Queen-gitarist Brian May en Steve Lukather van de band Toto. Het is de tweede keer dat de ceremonie rondom de Sena Performers European Guitar Award in Bergen op Zoom zal plaatsvinden. 

Bonamassa past in het rijtje van gerenommeerde buitenlandse gitaarhelden die eerder deze prestigieuze prijs wonnen. Naast een aantal buitenlandse gitaarhelden kregen eerder landgenoten zoals Jan Akkerman, George Kooymans, Adrian Vandenberg, Leendert Haaksma en Dany Lademacher deze prijs. Bonamassa is met zijn 40 jaar één van de jongste winnaars van deze prestigieuze award, maar hij is al wel meer dan 25 jaar actief. In die tijd maakte Bonamassa talloze albums en wist hij drie generaties gitaristen te inspireren en te beïnvloeden. Als tiener toerde hij al met B.B. King en die noemde Bonamassa het grootste talent dat hij ooit had gehoord. Daarnaast is hij op eigen kracht uitgegroeid tot de megaster die hij nu is. 

Tijdens de uitreiking zal Joe Bonamassa enkele nummers ten gehore brengen. Het programma van de avond wordt nog verder ingevuld. 

 

> Guitar Week - Arrangement

De festiviteiten rondom de SENA Performers European Guitar Award starten al op woensdag 17 mei. Er zullen diverse optredens en workshops plaats vinden in Gebouw-T en in het centrum van Bergen op Zoom. Zo organiseert Jett Rebel op donderdag 18 mei zijn eigen Guitar Night in Gebouw-T! Hier wordt later meer over bekend gemaakt.

Speciaal voor de Guitar Week bieden we een arrangement aan. Hierin zitten een ticket voor Jett Rebels Guitar Night, The Doors Alive op zaterdag 20 mei en SENA Guitar Award. Een Guitar Week arrangement koop je via onderstaande button!

Arrangement kopen

> Overnachten in Bergen op Zoom

Maak van je bezoek aan de SENA Performers Guitar Award een weekendje Bergen op Zoom! Wij bevelen onderstaande hotels van harte aan.

Hotel De Draak

Grand Hotel de Draak, het oudste hotel van Nederland, beschikt over kamers met 14e of 15e-eeuwse bouwelementen en zijn stuk voor stuk voorzien van hedendaags comfort. Overnacht in een van onze luxe Junior Suites voor slechts 130€ per kamer inclusief ontbijt (tarief op basis van twee personen per kamer, exclusief toeristenbelasting). Er zijn slechts enkele kamers beschikbaar dus wees er snel bij! De kamers zijn aankomstdatum: 19-05 en vertrek 20-05 (1 nacht). 

Reserveer via: 0164-252050 of e-mail naar info@hoteldedraak.nl onder vermelding van GUITAR AWARD GEBOUW-T.

Website Hotel De Draak

Hotel Old Dutch

Hotel Old Dutch is gelegen tussen het NS-station en het centrum van Bergen op Zoom. "Van huis, toch thuis.." is hier het credo en dat mag je op alle vlakken van ons verwachten. Als aanbieding voor de Guitar Awards kun je overnachten in één van de onlangs gerenoveerde tweepersoonskamers voor €79,50 p.k.p.n inclusief gebruik van het ontbijtbuffet.

Reserveren kan telefonisch, 0164-271888 of per mail naar info@hotel-olddutch.nl. Meld hierbij dat het om de aanbieding voor de Guitar Awards gaat.

Website Hotel Old Dutch

Tickets bestellen

Bestel vanaf vrijdag 21 april om 10:00 uur je tickets voor SENA Perfomers Guitar Award met Joe Bonamassa via onderstaande button.

Tickets bestellen

tips voor jou