Leonard Cohen Tribute Band

Zaterdagavond 27 mei in Gebouw-T vindt een muzikaal eerbetoon plaats aan Leonard Cohen. Het 10-koppig orkest Leonard Cohen Tribute Band brengt o.a. onvergetelijke songs zoals ‘So Long Marianne’ en ‘Suzanne’ ten gehore. Het orkest is opgericht op initiatief van de 77 jarige orgelspeler en Cohen fan Rinus van den Boomen. Al snel ontstond er een sfeervolle band met professionele musici uit de Brabantse Beerzen regio.

Onder de titel ‘In My Secret Life’ werd een repertoire gekozen waarin ook de minder bekende Cohen liedjes een plaats hebben. De band geeft het 2 uur durende repertoire een eigen schwung en de liedjes worden op passende wijze verhalend aan elkaar gesmeed. In het korte bestaan van de band werden ze al uitgenodigd oom in de Rotterdamse Ahoy te spelen op de afterparty van het concert van Leonard Cohen zelf. Een mooie ervaring. De musici komen uit allerlei verschillende muzikale hoeken. Van Veulpoepers tot Metropole Orkest tot Big Bands. De concerten zijn sfeervol, intiem en soms uitbundig.

 

T-Diner

Gebouw-T bied je een compleet avondje uit! In samenwerking met 5 restaurants in Bergen op Zoom bieden wij het T-Diner: een heerlijk driegangen menu voor een gereduceerde prijs! Om hiervan gebruik te maken voeg je het ticket T-Diner + [naam restaurant] toe aan je bestelling. 

Let op: Je kunt tot een week van tevoren het T-Diner bestellen. Het gekozen restaurant is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Deelnemende restaurants zijn 't Heertje, Koej, Hemingway, De Hemel en Streek. Via onderstaande button vind je meer informatie over de deelnemende restaurants. 
T-Diner

tips voor jou


Spinvis

GENRE: Singer/songwriter
PRIJS: Voorverkoop €20,00 / VrienT van T €15,40