Verhuur

Jouw event bij Gebouw-T? Dat kan!

Gebouw-T is niet alleen een poptempel. Je kunt bij ons ook terecht voor je bedrijfsfeest, een seminar in een losse setting, openbaar debat, een schoolfeest, een originele productpresentatie, congres etcetera. Er zijn diverse mogelijkheden voor jouw evenement in Gebouw-T. Neem contact met ons op voor meer informatie! 

De volgende ruimtes hebben wij geschikt voor verhuur:

Rabozaal

Onze zaal heeft een capaciteit van 700 bezoekers, wanneer gebruik gemaakt wordt van zowel de zaal als het balkon. De zaal kan gevuld worden met maximaal 170 stoelen. De Rabozaal beschikt over alle hoogwaardige technische faciliteiten.

T-Up

Boven de foyer bevindt zich de ruimte waar in het weekend de artiesten eten, de T-Up genaamd. Hier kan op kleine schaal vergaderd worden. Het is een open niet af te sluiten ruimte. Er zijn hier standaard tafels, stoelen, beamer en geluid aanwezig, deze zijn zonder meerprijs te huren. 

Oefenruimte & Studio

Gebouw-T beschikt over twee oefenruimtes en een high-end opname studio. Klik op de links voor de verhuurmogelijkheden. 

Neem contact op

Er zijn eindeloze mogelijkheden om jouw event vorm te geven in Gebouw-T. Wil je er een artiest bij, ben je op zoek naar een geschikte cateraar of wil je graag dat er iemand mee denkt over de invulling van je evenement? Bij Gebouw-T leveren we hiervoor de juiste expertise of we regelen het voor je. Bel ons via 0164-253122 om een afspraak te maken of gebruik onderstaande button!

Meer informatie