Uitgaan Zeeland

Ben je op zoek naar ideeën voor een fijn avondje uit? Misschien is Gebouw-T iets voor je! Uitgaan bij een dance-event, themafeest of met een toffe band. Gebouw-T biedt concerten en dansfeesten in verschillende muziekgenres op een centrale locatie in Bergen op Zoom. 

Aanbod Gebouw-T

Gebouw-T is het poppodium van Bergen op Zoom, in West-Brabant. Hier vinden concerten plaats van bands als De Dijk, Di-Rect, De Jeugd van Tegenwoordig en ga zo maar door. We bieden eveneens verschillende soorten themafeesten, zoals 80's Verantwoord, Zer00's Heroes en Superstijl. Wil je echt een avondje uitgaan en je in een hippe club wanen? Dan zijn onze dance events iets voor jou. We bieden dance in verschillende stijlen als house, techno en freestyle. Gebouw-T beschikt over een ruime zaal en een café waar rustig van een drankje kunt genieten. Door de audio en visuele verbinding met de zaal hoef je ook hier niets van het evenement te missen!

Bekijk de agenda van Gebouw-T

T-Diner

Een compleet avondje uit heb je met het T-Diner. In samenwerking met vier restaurants in Bergen op Zoom bieden we bij een geselecteerd aantal concerten het T-Diner. Dit is genieten van een heerlijk 3-gangen diner voorafgaand aan het concert of themafeest bij een restaurant in de buurt van Gebouw-T. Daarna kun je fijn gaan dansen of genieten van het concert. 

Hier vind je meer informatie over het T-Diner

Parkeren en route

Bergen op Zoom ligt vlak bij Zeeland. Gebouw-T is gemakkelijk te bereiken met auto en openbaar vervoer. In de buurt van Gebouw-T zijn voldoende (betaalde) parkeerplaatsen. 

Hier vind je een uitgebreide routebeschrijving

Overnachten

Maak van je bezoek aan Gebouw-T een weekendje weg. Er zijn voldoende overnachtingsmogelijkheden in Bergen op Zoom en de stad is zeker een bezoekje waard. Wij kunnen je Hotel De Draak, Hotel Old Dutch, Fletcher Stadspark Hotel en Stayokay Bergen op Zoom van harte aanbevelen.

Meer info over de hotels vind je hier 

Agenda van Gebouw-T

Enthousiast geworden en heb je wel zin in een avondje uit vlak bij Zeeland? Hier kun je onze actuele agenda bekijken. 

Meer informatie

Wil je graag meer informatie? Je kunt altijd contact met ons opnemen via 0164-253122 of info[at]gebouw-t.nl.