Uitgaan Belgiƫ Nederland

Ben je op zoek naar ideeën voor een fijn avondje uit? Misschien is Gebouw-T iets voor je! Uitgaan bij een dance-event, themafeest of met een toffe band. Gebouw-T biedt concerten en dansfeesten in verschillende muziekgenres op een centrale locatie in Bergen op Zoom in Nederland, nabij Antwerpen in België.

Aanbod Gebouw-T

Gebouw-T is het poppodium van Bergen op Zoom, gelegen in Nederland op 40 kilometer vanaf Antwerpen. Hier vinden concerten plaats van bands als The Sore Losers, Trixie Whitley, De Jeugd van Tegenwoordig en ga zo maar door. We bieden eveneens verschillende soorten themafeesten, zoals 80's Verantwoord, Zer00's Heroes en Superstijl. Wil je echt een avondje uitgaan en je in een hippe club wanen? Dan zijn onze dance events iets voor jou. We bieden dance in verschillende stijlen als house, techno en freestyle. Gebouw-T beschikt over een ruime zaal en een café waar rustig van een drankje kunt genieten. Door de audio en visuele verbinding met de zaal hoef je ook hier niets van het evenement te missen!

Bekijk de agenda van Gebouw-T

T-Diner

Een compleet avondje uit heb je met het T-Diner. In samenwerking met vier restaurants in Bergen op Zoom bieden we bij een geselecteerd aantal concerten het T-Diner. Dit is genieten van een heerlijk 3-gangen diner voorafgaand aan het concert of themafeest bij een restaurant in de buurt van Gebouw-T. Daarna kun je fijn gaan dansen of genieten van het concert. 

Hier vind je meer informatie over het T-Diner

Parkeren en route

Bergen op Zoom ligt vlakbij Antwerpen en is daarom vanuit België een prima plek om uit te gaan. Gebouw-T is gemakkelijk te bereiken met auto en openbaar vervoer. In de buurt van Gebouw-T zijn voldoende (betaalde) parkeerplaatsen. 

Hier vind je een uitgebreide routebeschrijving

Overnachten

Maak van je bezoek aan Gebouw-T een weekendje weg. Er zijn voldoende overnachtingsmogelijkheden in Bergen op Zoom en de stad is zeker een bezoekje waard. Wij kunnen je Hotel De Draak, Hotel Old Dutch, Fletcher Stadspark Hotel en Stayokay Bergen op Zoom van harte aanbevelen.

Meer info over de hotels vind je hier 

Agenda van Gebouw-T

Enthousiast geworden en ben je benieuwd wat er binnenkort bij ons op het programma staat? Hier kun je onze actuele agenda bekijken. 

Meer informatie

Wil je graag meer informatie over je bezoek aan Gebouw-T van uit België? Je kunt altijd contact met ons opnemen via 0164-253122 of info[at]gebouw-t.nl.