T-Diner

Gebouw-T biedt jou een compleet avondje uit! In samenwerking met 6 restaurants in Bergen op Zoom bieden wij het T-Diner: voorafgaand aan het concert genieten van een heerlijk diner!

Hoe gaat het in zijn werk? Het T-Diner is alleen beschikbaar bij een geselecteerd aantal events. Wanneer een T-Diner aangeboden wordt zie je dat via de eventpagina van het betreffende event. Via de website van Gebouw-T koop je een concertticket én een T-Diner ticket voor het restaurant van jouw voorkeur. Wij geven vervolgens de reservering door aan het restaurant.

Bij binnenkomst in het restaurant laat je je ticket zien. Het ticketnummer wordt genoteerd en vervolgens word je heerlijk in de watten gelegd en zorgt het restaurant ervoor dat je op tijd klaar bent. Aan het einde reken je alleen de drankjes af en loop je naar Gebouw-T om daar van het concert te genieten. Zo simpel is het.

Let op: Je kunt tot een week van tevoren het T-Diner bestellen. Bestelling is altijd o.v.b. van beschikbaarheid bij het betreffende restaurant. Wanneer de reservering hierdoor geen doorgang kan vinden word je door Gebouw-T hiervan op de hoogte gesteld. 

De deelnemende restaurants zijn:

Restaurant Hemingway

Het restaurant van Grand Hotel de Draak & Résidence Dagmara in Bergen op Zoom draagt de naam Hemingway. Het keukenteam zorgt ervoor dat u culinair kunt genieten tijdens het diner van de met veel zorg en liefde samengestelde gerechten met een klassiek Frans tintje. Geniet van de fijne gastvrijheid, een prachtig glas wijn en de eerlijke, lokale producten die harmonieus samenkomen op het bord. De attente bediening weet wat ze serveren en beantwoordt graag al je vragen.

Kosten van Hemingway T-Diner: €27.50 (normaal €37,00)

Je wordt verzocht om 18.00 uur aanwezig te zijn. Aanvang concert: 21.00 uur

Meer weten? Kijk dan op de website van Restaurant Hemingway.

Locatie Hemingway

Restaurant KOEJ!

Kom heerlijk genieten van ons, dagelijks wisselende, 3-gangen KOEJ-menu. KOEJ! ontvangt je met een glaasje bubbels en verwent je met een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht waarbij je de keuze kunt maken tussen een kaasplankje of onze Koe(p)ijs! Wees er tijdig bij, want het is drukte in de wei!

Kosten van het KOEJ! T-Diner€33,00 (dit is inclusief een glaasje bubbels bij binnenkomst).

Je wordt verzocht uiterlijk om 18:00 uur aanwezig te zijn. Aanvang concert: 21:00 uur.

Meer weten? Kijk dan op de website van Restaurant KOEJ!

Locatie KOEJ! 

Restaurant De Hemel 

In het in deze voormalige monumentale drukkerij gevestigde restaurant wordt je een drie gangen keuzemenu aangeboden, waarbij je een keuze kunt maken uit een mooie selectie van vóór- hoofd- en nagerechten. Wanneer je kiest voor het Hemels T-Diner krijgt je €2,- korting op de normale prijs van het keuzemenu.

Kosten van het Hemels T-Diner: €27.50

U wordt verzocht om 18.00 uur aanwezig te zijn. Aanvang concert: 21.00 uur.

Meer weten? Kijk dan op de website van Restaurant De Hemel

Locatie De Hemel 

Restaurant 't Heertje

Sinds juli 2013 is Restaurant 't Heertje geopend. In een intieme ambiance kun je genieten van een 3-gangen keuzemenu, met een uitgebreide keuze uit voor-, hoofd- en nagerechten. Wanneer je kiest voor 't Heertje T-Diner krijg je een amuse van het huis.

Kosten van 't Heertje T-Diner: €27,50

Je wordt verzocht uiterlijk om 18.00 aanwezig te zijn. Aanvang concert: 21.00 uur.

Meer weten? Kijk dan op de website van Restaurant ´t Heertje

Locatie 't Heertje

Streek eet- en drinklokaal

Een nieuw restaurant op de Brabantse Wal tot bloei gekomen in Bergen op Zoom. Onze volledige naam is Streek Eet- & Drinklokaal. Lokaal met een dubbele betekenis. Een ruimte waar wij je laten genieten van heerlijke producten uit onze streek. Waar je kunt nagenieten in een gezellig samenzijn in onze sfeervolle kelder. Wij wensen je een fijne avond toe.

Kosten van het Streek T-DinerDe menu prijs is 29,50.(Dit is inclusief een spoom bij het hoofdgerecht)

Je wordt verzocht uiterlijk om 18:00 uur aanwezig te zijn. Aanvang concert: 21:00 uur.

Meer weten? Kijk dan op de website van Streek. 


Locatie Streek

Visrestaurant Bergsdiep

Vlakbij Gebouw-T ligt visrestaurant Bergsdiep. Bergsdiep is ontstaan met de gedachte van twintig jaar geleden: de Thoolse famillie Schot opende in 1996 restaurant "De Dagvisser" aan de haven van Scheveningen. Het bedrijf is overgegaan van vader op zoon, en nog altijd een succesformule. En dat miste Desiree in Bergen op Zoom: een uitgesproken visrestaurant met een enorme variatie aan vis, schelp- en schaaldieren. Eind maart 2016 opende de oud-Thoolse Desiree van Kleef-Schot de deuren. ,,Een droom is uitgekomen. Dit heb ik altijd gewild.”  

Kosten van het Bergsdiep T-Diner: €24,50 (Proef de Zee menu). LET OP: Dit menu is voor echte visliefhebbers. Vleesgerechten zijn enkel met bijbetaling in het restaurant mogelijk. 

Je wordt verzocht uiterlijk om 18:00 uur aanwezig te zijn. Aanvang concert: 21:00 uur.

Meer weten? Kijk dan op de website van Bergsdiep

Locatie Bergsdiep 

Extra mogelijkheid: El Mundo de Carlita

Mexicaans Restaurant El Mundo de Carlita, gelegen aan het Beurpleintje biedt je een andere mogelijkheid. Je koopt via de website van Gebouw-T een normaal ticket tegen de voorverkoopprijs. Op vertoon van een ticket voor welk concert dan ook krijg je een korting van 15% op de rekening. Wel is het zo dat reserveren bij El Mundo de Carlita alleen kan voor groepen vanaf 6 à 8 personen

Meer weten? Kijk dan op de website van Restaurant El-Mundo
Locatie El Mundo de Carlita

Extra mogelijkheid: Knossos

Grieks restaurant Knossos is gelegen aan de Lievevrouwestraat op 5 minuten lopen van Gebouw-T. Je krijgt 10% korting op de rekening met uw toegangskaartje voor het concert of dance-event van die avond. Dit geldt voor alle concerten en events die op onze site staan.

Meer weten? Kijk dan op de website van Restaurant Knossos
Locatie Knossos