T-Diner

Gebouw-T biedt jou een compleet avondje uit! In samenwerking met 4 restaurants in Bergen op Zoom bieden wij het T-Diner: diner + concert in 1 prijs!

Het  T-Diner is met korting op de totaalprijs een zeer voordelig Concert & Diner arrangement. Hoe gaat het in zijn werk? Het T-Diner is alleen beschikbaar bij een geselecteerd aantal events. Wanneer een T-Diner aangeboden wordt zie je dat via de eventpagina van het betreffende event. Via de website van Gebouw-T koop je een ticket via T-Diner + [naam concert]. Bij binnenkomst laat je je ticket zien. Het ticketnummer wordt genoteerd en vervolgens word je heerlijk in de watten gelegd en zorgt het restaurant ervoor dat je op tijd klaar bent. Aan het einde reken je alleen de drankjes af die niet in het arrangement zaten en loop je naar Gebouw-T om daar van het concert te genieten. Zo simpel is het.

Let op: Je kunt tot een week van tevoren het T-Diner bestellen. Bestelling is altijd o.v.b. van beschikbaarheid bij het betreffende restaurant. Wanneer de reservering hierdoor geen doorgang kan vinden word je door Gebouw-T hiervan op de hoogte gesteld. 

De deelnemende restaurants zijn:

Restaurant Hemingway

Het restaurant van Grand Hotel de Draak & Résidence Dagmara in Bergen op Zoom draagt de naam Hemingway. Het keukenteam zorgt ervoor dat u culinair kunt genieten tijdens het diner van de met veel zorg en liefde samengestelde gerechten met een klassiek Frans tintje. Geniet van de fijne gastvrijheid, een prachtig glas wijn en de eerlijke, lokale producten die harmonieus samenkomen op het bord. De attente bediening weet wat ze serveren en beantwoordt graag al je vragen.

Kosten van Hemingway T-Diner: €27.50 (normaal €37,00)

U wordt verzocht om 18.00 uur aanwezig te zijn. Aanvang concert: 21.00 uur

Meer weten? Kijk dan op de website van Restaurant Hemingway.

Locatie Hemingway

 

Restaurant KOEJ!

Kom heerlijk genieten van ons, dagelijks wisselende, 3-gangen KOEJ-menu. KOEJ! ontvangt u met een glaasje bubbels en verwent u met een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht waarbij u de keuze kunt maken tussen een kaasplankje of onze Koe(p)ijs! Wees er tijdig bij, want het is drukte in de wei!

Kosten van het KOEJ! T-Diner€33,00 (dit is inclusief een glaasje bubbels bij binnenkomst).

U wordt verzocht uiterlijk om 18:00 uur aanwezig te zijn. Aanvang concert: 21:00 uur.

Meer weten? Kijk dan op de website van Restaurant KOEJ!

Locatie KOEJ! 

Restaurant De Hemel 

In het in deze voormalige monumentale drukkerij gevestigde restaurant wordt u een drie gangen keuzemenu aangeboden, waarbij u een keuze kunt maken uit een mooie selectie van vóór- hoofd- en nagerechten. Wanneer u kiest voor het Hemels T-Diner krijgt u €2,- korting op de normale prijs van het keuzemenu.

Kosten van het Hemels T-Diner: €27.50

U wordt verzocht om 18.00 uur aanwezig te zijn. Aanvang concert: 21.00 uur.

Meer weten? Kijk dan op de website van Restaurant De Hemel

Locatie De Hemel 

Restaurant 't Heertje

Sinds juli 2013 is Restaurant 't Heertje geopend. In een intieme ambiance kunt u genieten van een 3-gangen keuzemenu, met een uitgebreide keuze uit voor-, hoofd- en nagerechten. Wanneer u kiest voor 't Heertje T-Diner krijgt u een amuse van het huis.

Kosten van 't Heertje T-Diner: €27,50

U wordt verzocht uiterlijk om 18.00 aanwezig te zijn. Aanvang concert: 21.00 uur.

Meer weten? Kijk dan op de website van Restaurant ´t Heertje

Locatie 't Heertje

Extra mogelijkheid: El Mundo de Carlita

Mexicaans Restaurant El Mundo de Carlita, gelegen aan het Beurpleintje biedt u een andere mogelijkheid. U koopt via de website van Gebouw-T een normaal ticket tegen de voorverkoopprijs. Op vertoon van een ticket voor welk concert dan ook krijgt u een korting van 15% op de rekening. Wel is het zo dat reserveren bij El Mundo de Carlita alleen kan voor groepen vanaf 6 à 8 personen

Meer weten? Kijk dan op de website van Restaurant El-Mundo
Locatie El Mundo de Carlita

Extra mogelijkheid: Knossos

Grieks restaurant Knossos is gelegen aan de Lievevrouwestraat op 5 minuten lopen van Gebouw-T. U krijgt 10% korting op de rekening met uw toegangskaartje voor het concert of dance-event van die avond. Dit geldt voor alle concerten en events die op onze site staan.

Meer weten? Kijk dan op de website van Restaurant Knossos
Locatie Knossos