SENA PERFORMERS GUITAR WEEK - 17 T/M 21 MEI

PROGRAMMA | DINER/OVERNACHTEN

DINERDEAL

RESTAURANT IL MACCHERONE

Restaurant Il Maccherone, in de volksmond ‘de kleine Italiaan’, is al meer dan 35 jaar specialist in de Italiaanse keuken. Je kunt hier terecht voor heerlijke verse pizza’s, pasta’s, vlees- en vis-gerechten volgens traditioneel recept. Zo nu en dan wordt aan deze gerechten een eigentijdse swing toegevoegd door onze chef. Vermeld bij je reservering 'Guitar Week' en je krijgt op vertoon van je ticket voor Jett Rebel's Guitar Night, The Doors Alive of SENA Guitar Award een gratis welkomstdrankje!

Website Il Maccherone

 


OVERNACHTEN

HOTEL DE DRAAK

Grand Hotel de Draak, het oudste hotel van Nederland, beschikt over kamers met 14e of 15e-eeuwse bouwelementen en zijn stuk voor stuk voorzien van hedendaags comfort. Overnacht in een van onze luxe Junior Suites voor slechts 130€ per kamer inclusief ontbijt (tarief op basis van twee personen per kamer, exclusief toeristenbelasting). Er zijn slechts enkele kamers beschikbaar dus wees er snel bij! De kamers zijn aankomstdatum: 19-05 en vertrek 20-05 (1 nacht). 

Reserveer via: 0164-252050 of e-mail naar info@hoteldedraak.nl onder vermelding van GUITAR AWARD GEBOUW-T.

Website Hotel De Draak

HOTEL OLD DUTCH

Hotel Old Dutch is gelegen tussen het NS-station en het centrum van Bergen op Zoom. "Van huis, toch thuis.." is hier het credo en dat mag je op alle vlakken van ons verwachten. Als aanbieding voor de Guitar Awards kun je overnachten in één van de onlangs gerenoveerde tweepersoonskamers voor €79,50 p.k.p.n inclusief gebruik van het ontbijtbuffet.

Reserveren kan telefonisch, 0164-271888 of per mail naar info@hotel-olddutch.nl. Meld hierbij dat het om de aanbieding voor de Guitar Awards gaat.

Website Hotel Old Dutch