Vrijwilligster Nicole Crusio overleden

Helaas bereikte ons afgelopen zaterdag 21 januari het trieste bericht dat fotografievrijwilligster Nicole Crusio is overleden.

Nicole was vrijwilliger van het eerste uur. Met haar camera heeft ze in de afgelopen jaren vele artiesten op de gevoelige plaat vastgelegd. Van The Kik tot Blof, van Uriah Heep tot lokale helden. Nicole was een zeer gewaardeerde en betrokken vrijwilliger. Al voor Gebouw-T daadwerkelijk bestond heeft ze zich actief ingezet voor de realisatie van ons poppodium. Naast het maken van prachtige foto’s van de diverse optredens in Gebouw-T stelde ze tevens het belang van Gebouw-T altijd voorop en was ze niet te beroerd hiervoor een stapje extra te zetten. 

In dit artikel zegt ze dat Gebouw-T haar een trots gevoel geeft, wij zijn trots op haar voor wat ze heeft gedaan voor Gebouw-T en hoe ze zich door de afgelopen, voor haar zeer zware, periode heen heeft geslagen. Helaas heeft het niet mogen baten en heeft haar ziekte het alsnog gewonnen.  

Het doet ons pijn vrijdag afscheid te moeten nemen van de krachtige en eigenwijze Nicole. Het doet echter goed te weten dat ze kan gaan genieten van de beste line-up ooit daarboven. 

Wij wensen haar man John, zoon Jesse en schoondochter Corrie, familie en vrienden veel kracht toe bij het geven van een plekje aan dit immense verlies.