T-Gesprek is terug met Tangarine

T Gesprek is terug! Een exclusief interview met de artiest voorafgaand aan het concert voor slechts een beperkt aantal bezoekers.

Het T Gesprek heeft eerder succesvol plaatsgevonden met onder andere Fish, Giovanca, Navarone, John Coffey en Zuco 103. We bieden jou hiermee een extra beleving van het concert door je vooraf een kijkje te geven in het leven van de band. Tijdens T Gesprek voorafgaand aan het optreden in Gebouw-T, vertelt de band meer over hun muziek en het verhaal erachter. Tevens vindt er regelmatig aansluitend een korte akoestische sessie plaats. Voor T Gesprek zijn steeds slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

Het eerstvolgende T Gesprek vindt plaats met Tangarine op 22 december. Om 20:00 uur gaan de deuren voor een select publiek open, waar in onze foyer het interview plaats vindt. Wil jij hierbij aanwezig zijn? Meld je dan aan door het transactienummer van je ticket o.v.v. van T Gesprek [bandnaam] door te sturen naar info[at]gebouw-t.nl. Vol = vol, dus zorg dat je op tijd van een plekje verzekerd bent!