SHFT to Green T: De zeeuw en de lange

Misschien heb je de afgelopen weken twee studenten rond zien lopen met een schrijfblokje en een camera. In deze blog stellen zij zichzelf voor.

Wie zijn wij?

Wij zijn Koen van Leeuwen en René de Landmeter, twee vierdejaars studenten Communication & Multimedia Design aan Avans Hogeschool in Breda. Misschien heb je ons al een keer rond zien lopen in en rond Gebouw-T of zien schrijven tijdens een optreden. We zijn namelijk bezig met een afstudeeropdracht voor Gebouw-T.

Wat we doen

Gebouw-T is bezig met het Shift to Green project, dit betekent dat ze op verschillende gebieden het poppodium proberen te verduurzamen. Op deze manier willen ze graag een podium zijn voor duurzame innovatie en anderen inspireren hier ook mee aan de slag te gaan. Echter, momenteel worden enkel andere poppodia en bedrijven aangesproken, de bezoeker wordt er niet bij betrokken.

Wij houden ons dus bezig met de bezoeker en hoe we deze kunnen bereiken. Want voordat we naar een duurzame wereld kunnen gaan moet daarvoor wel draagvlak en vraag worden gecreëerd vanuit de bevolking. 

Kijk voor meer informatie op onze blog: www.dezeeuwendelange.nl elke vrijdag posten we een update van ons proces!