Rabobank verlengt sponsorschap met Gebouw-T

Afgelopen zaterdag heeft Rabobank haar sponsorschap met Gebouw-T officieel voor twee jaar verlengd. 

Rabobank verlengt sponsorschap met Gebouw-T

Gert-jan de Koster, zakelijk leider van Gebouw-T: “De Rabobank is vanaf de start hoofdsponsor en we zijn erg blij met de verlenging van onze samenwerking”. Directievoorzitter Rabobank Zuidwest Brabant Ed Vreman is duidelijk: “Gebouw-T is uniek in de regio en we ondersteunen dit mooie poppodium dan ook graag.”

Samenwerking

Voorafgaand aan het tekenen van de overeenkomst lichtte Ed Vreman de sponsoring van Rabobank in Gebouw-T toe. Hij noemde hierbij onder meer de unieke samenwerking van Gebouw-T met het ROC, waarin leerlingen van de opleiding Podium- en Evenemententechniek de mogelijkheid krijgen om in de praktijk ervaring op te doen. Vreman: “Waar mogelijk denken wij actief mee om Gebouw-T verder te ontwikkelen. Ook dat is ‘een aandeel in elkaar.”

Talentontwikkeling

Gebouw-T biedt daarnaast volop mogelijkheden om talenten te ontwikkelen. De Koster licht toe: “Gebouw-T biedt ruimte voor talentontwikkeling door de verschillende wedstrijden die zij organiseren, de CKB popschool die plaats heeft in Gebouw-T en de mogelijkheid voor artiesten om te komen jammen bij T-Sessies (voor muzikanten) en Beat Sessions (voor DJ’s).”

Duurzame verlichting

Vreman noemde ook de biobased ambitie van Gebouw-T, iets wat de Rabobank een warm hart toe draagt en waar zij zich zelf ook actief voor inzet. Naast het sponsorschap heeft het Coöperatiefonds van de Rabobank een bedrag toegekend voor duurzame verlichting in de vorm van een LED-wall op het podium van Gebouw-T. Door het verminderde energieverbruik is LED een duurzame vorm van verlichting. De LED-wall werd voorafgaand aan het concert van New Cool Collective door Ed Vreman, Gertjan de Koster en wethouder van der Weegen onthuld.

Meer informatie is te vinden op de website van Gebouw-T, www.gebouw-t.nl