High T bij Op De T

Tijdens Op De T organiseren we voor onze Business Club de High T; exclusief genieten van het festival. Marleen Jordans, PR vrijwilliger, was dit jaar gastvrouw voor High T.

Door Marleen Jordans

Eind 2014 heb ik me aangesloten bij het PR-team van Gebouw-T. Een leuke groep mensen, die oprecht betrokken zijn bij het poppodium. Ons voornaamste doel is zorgen voor een groeiend bezoekersaantal, door Gebouw-T bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht te brengen. En dat doen we met plezier.

Zelf kwam ik bijna wekelijks al als bezoeker bij Gebouw-T en heb ook geen editie van het "Op de T festival" over geslagen. De sfeer is altijd relaxed: met een kleedje op het gras, vooraan het podium bij een goede band en dansen bij de afterparty in Gebouw-T. Hemelvaartsdag was altijd zo voorbij! Vorig jaar was ik er voor het eerst als vrijwilliger aan het werk; als gastvrouw bij het VIP gedeelte. 

Ook dit jaar mocht ik die rol invullen, samen met Chris als gastheer. Er waren wat verbeteringen aangebracht in de indeling van het veld, waardoor we nu een mooi plekje onder de bomen hadden. De schaduw van die bomen bleek later nog best prettig want de temperatuur liep nog flink op. Ook nieuw, was het verhoogde gedeelte vanwaar je een prachtig uitzicht had over het Wilhelminaveld! Aan de voorkant de muziek, aan de achterkant de festivalmarkt.

De gasten werden verwelkomt met een glaasje bubbels en verwend met lekkere hapjes. De kinderen konden hun eigen feestje vieren op de luchtkussens en in de spelletjeshoek, voor de ouders ook wel prettig. Zoals dat hoort bij een vrije dag en een festival; alleen maar vrolijke en ontspannen mensen. Zelfs opvallend dat (bijna) iedereen op de gastenlijst ook is gekomen, dat is wel zo gezellig als gastvrouw maar het geeft ook aan dat het festival leeft!

Wellicht niet geheel onbevooroordeeld kan ik zeggen dat het een zeer geslaagd feest was! Er waren meer bezoekers dan ooit, de zon scheen en waar het uiteindelijk om gaat: de muziek was top! Een brede programmering zorgde ervoor dat er voor ieder wat wils was. Vanaf het "VIP-balkon" stond ik te kijken naar de band "Jungle by night" die ik eerder op het grote North Sea Jazz festival in Rotterdam zag spelen, maar nu in mijn eigen stad, buiten, in de zon en gratis voor iedereen toegankelijk. Dat is toch geweldig! Een cadeau van Gebouw-T aan Bergen op Zoom.

Bij "the fabulous wannabeatles" stond iedereen met de handjes in de lucht "Hey Jude" mee te zingen. Dat was een mooie afsluiter. Het was alweer de 6de editie van het "Op de T festival" en het wordt ieder jaar groter, mooier en beter! Dank aan alle sponsoren die dit mede mogelijk maken. Graag tot ziens bij het volgende Op de T festival!

Klik voor meer informatie over Op De T