Business Club Gebouw-T op zaterdag 18 maart met exclusief interview met Bertolf door Jean-Paul Heck

De business club is een club door en voor ondernemers met gedeelde liefde of zelfs passie voor (pop)muziek. Dat willen we samen beleven in Gebouw-T. Als Business Club willen we je daar iets extra’s bij bieden. Op gezette tijden in het jaar zal rondom een concert een speciale avond worden georganiseerd. Popjournalist Jean-Paul Heck heeft zich bereid verklaard deze avonden voor ons te presenteren en ons te verblijden met anekdotes en achtergronden. Daar zijn we erg blij mee.

 

De aftrap van de BC nieuwe stijl zal zijn op zaterdag 18 maart 2017 en we hebben een mooi en exclusief programma voor je samengesteld.Op deze speciale gelegenheid mag je kosteloos en vrijblijvend sfeer komen proeven. Dat wil zeggen dat je zonder direct lid te worden van de Business Club toch deze avond mee mag maken om sfeer te proeven. Je hoeft dus met deze uitnodiging ook geen kaartje te kopen om aanwezig te zijn.

Die avond treedt Her Majesty om 21.00 uur op. Het is een coverband van de muziek van Crosby Stills Nash & Young. Onder de volgende link treft u het interview aan met de leden van Her Majesty in DWDD: Klik hier!

Jean-Paul Heck zal ons uit zijn rijke ervaring vertellen deze vermaarde band en zijn belevenissen en contacten met hen. Ook krijg je achtergronden bij de muziek(stijl) en achtergronden van deze band en bij specifieke nummers. Jean-Paul zal ter ondersteuning van zijn verhaal ook wat beelden die je wellicht nog niet kent laten zien. Vervolgens zal Jean-Paul leadzanger en gitarist Bertolf Lentink interviewen en zal hij een specifiek nummer voor je toelichten. De toelichting zal instrumentaal door hem begeleid worden.

Als laatste zal één van de Business Club Members door Jean-Paul bevraagd worden over zijn bijzondere passie voor (pop)muziek. Wij weten al wie dat is, maar we verklappen het jou nog niet. Zo leren we elkaar ook op een andere manier kennen.

Dit in een ontspannen sfeer op het balkon van de grote zaal waar we ook een drankje kunnen genieten. Wij verwachten dat we zo gezamenlijk nog meer van het concert zult genieten en dat we samen deze mooie ervaring zullen kunnen delen. Een unieke avond die we samen zullen gaan beleven.

Inloop is vanaf 19.15 uur en aanvang stipt om 19.30 uur. Voor deze bijzonder gelegenheid mag je één introducée meenemen vanwege het exclusieve karakter van de avond. Wij verzoeken je om bij aanmelding aan te geven of en zo ja wie je mee zult nemen.

Ben u ondernemer wilt u kennismaken met onze club en deelt u de passie  met muziek dan kunt u zich aanmelden  voor 10 maart as via bc@gebouw-t.nl . let op er is beperkt plaats