Wipneus & Pim: Stap in de Love Boat met Luv, Tavares en Mark Ronson

Blog: In 1996 begon het als een grap: wie kan er de meeste ‘foute’ platen draaien? De dj’s Wipneus & Pim zijn nu al meer dan 20 jaar de superhelden van de feel-good discoshow. Van Ich Bin Wie Du van Marianne Rosenberg, de tune van The A-team tot Seven Nation Army van The White Stripes, het kan allemaal zomaar voorbij komen op hun feestje. Want dat laatste wordt het altijd! Ook op 7 april in Gebouw-T!

Lees verder

Business Club Gebouw-T op zaterdag 18 maart met exclusief interview met Bertolf door Jean-Paul Heck

Nieuws: De business club is een club door en voor ondernemers met gedeelde liefde of zelfs passie voor (pop)muziek. Dat willen we samen beleven in Gebouw-T. Als Business Club willen we je daar iets extra’s bij bieden. Op gezette tijden in het jaar zal rondom een concert een speciale avond worden georganiseerd. Popjournalist Jean-Paul Heck heeft zich bereid verklaard deze avonden voor ons te presenteren en ons te verblijden met anekdotes en achtergronden. Daar zijn we erg blij mee.

Lees verder

Wende: 'Ik wil een genuanceerd palet van de mens tonen'

Blog: Op 26 oktober 2013 was Bergen op Zoom getuige van misschien wel het beste optreden dat er tot op heden in Gebouw-T plaatsvond. Wende bracht er haar dynamische show met songs van haar in Berlijn gemaakte popalbum Last Resistance. Op 18 februari 2017 komt ze terug. Met weer heel ander werk, in het programma Mens.

Lees verder

Bettie Serveert: Je eigen droomwereld creëren, los van de realiteit.

Nieuws: Bettie Serveert bestaat 25 jaar. Alleen terugblikken vindt zangeres Carol van Dyk niet erg ‘Bettie-achtig’.  Natuurlijk zullen er op 20 januari in Gebouw-T ook een aantal klassiekers passeren, het kwartet presenteert er ook gewoon de sterke songs van hun gloedvol rockend nieuwe album Damaged Good.

Lees verder

Nieuw betaalmuntje vanaf 2017

Biobased: Vanaf 2017 introduceren wij als eerste poppodium van Nederland het 'biobased betaalmuntje'. Het muntje vervangt het huidige rode betaalmuntje.

Lees verder

Tangarine: Een minuut DWDD veranderde alles

Blog: Het duo Tangarine bestaat uit de eeneiige tweeling Arnout en Sander Brinks uit Assen. Nadat ze een jaar lang als huisband van De Wereld Draait Door fungeerden braken ze landelijk door. In 2014 waren ze al eens akoestisch te gast in Gebouw-T op het singer-songwriter festival PUUR, dit keer komen ze met hun volledige band.

Lees verder