Wende: 'Ik wil een genuanceerd palet van de mens tonen'

Blog: Op 26 oktober 2013 was Bergen op Zoom getuige van misschien wel het beste optreden dat er tot op heden in Gebouw-T plaatsvond. Wende bracht er haar dynamische show met songs van haar in Berlijn gemaakte popalbum Last Resistance. Op 18 februari 2017 komt ze terug. Met weer heel ander werk, in het programma Mens.

Lees verder

Bettie Serveert: Je eigen droomwereld creëren, los van de realiteit.

Nieuws: Bettie Serveert bestaat 25 jaar. Alleen terugblikken vindt zangeres Carol van Dyk niet erg ‘Bettie-achtig’.  Natuurlijk zullen er op 20 januari in Gebouw-T ook een aantal klassiekers passeren, het kwartet presenteert er ook gewoon de sterke songs van hun gloedvol rockend nieuwe album Damaged Good.

Lees verder

Nieuw betaalmuntje vanaf 2017

Biobased: Vanaf 2017 introduceren wij als eerste poppodium van Nederland het 'biobased betaalmuntje'. Het muntje vervangt het huidige rode betaalmuntje.

Lees verder

Tangarine: Een minuut DWDD veranderde alles

Blog: Het duo Tangarine bestaat uit de eeneiige tweeling Arnout en Sander Brinks uit Assen. Nadat ze een jaar lang als huisband van De Wereld Draait Door fungeerden braken ze landelijk door. In 2014 waren ze al eens akoestisch te gast in Gebouw-T op het singer-songwriter festival PUUR, dit keer komen ze met hun volledige band.

Lees verder

DeWolff: Longhaired skinny musicians from Holland

Blog: Het rocktrio DeWolff is bijzonder productief. Na hun debuut EP in 2008 verschenen er vijf studioalbums, een boek (met live cd) en een dubbel live album. Spelen zit in hun bloed, in Gebouw-T zijn ze kind aan huis. Donderdag 15 december zijn ze terug!

Lees verder

Update ticket account Gebouw-T

Nieuws: Om ons aanbod nog beter af te kunnen stemmen op jouw persoonlijke voorkeuren hebben we een nieuw systeem geïmplementeerd op onze website. Hiervoor is echter een eenmalige activatie van je (huidige) account benodigd

Lees verder

Uriah Heep: 'Ik moet er niet aan denken ooit te moeten stoppen'

Blog: De in 1969 opgerichte Britse rockband Uriah Heep weet niet van ophouden. Mick Box, gitarist van het eerste uur, wordt volgende zomer 70 jaar, maar zijn muziek houdt hem jong. Op 6 december is de groep voor de derde keer alweer te gast op een van hun favoriete podia in Nederland: Gebouw-T in Bergen op Zoom. 

Lees verder