Info

Gebouw-T is het poppodium van Bergen op Zoom en omgeving. Met concerten van (inter)nationale topartiesten, dance-events, festivals en meer!

Ons adres:
Wilhelminaveld 96
4611 WJ Bergen op Zoom

Plan je bezoek

Gebouw-T heeft een ANBI status (Algemeen Nut Beogende Instelling) en werkt volgens de Cultural Governance. Meer informatie over Gebouw-T vind je hier

TICKETS

Tickets voor concerten in Gebouw-T kun je online via deze site bestellen. Tickets haal je ook bij onze voorverkoopadressen in Bergen op Zoom: De Waterput en VVV/Brabantse Wal

MINDERVALIDEN

Gebouw-T is toegankelijk voor de mindervalide bezoeker. Er is een lift aanwezig die zowel naar de benedenfoyer als de bovenfoyer (oefenruimtes/studio) gaat en vanwaar het balkon te bereiken is. De zaal is gelijkvloers. Gebouw-T beschikt tevens over een mindervalide toilet.

We hebben geen speciale vaste rolstoelplaatsen. In plaats hiervan bepalen wij per concert wat de meest geschikte plek voor rolstoelgebruikers is en wanneer nodig reserveren wij die. Het is dan niet mogelijk om op een andere plek te staan. Uiteraard zorgen wij er altijd voor dat je goed zicht op het podium behoudt.

Bij uitverkochte concerten hebben wij plaats voor 5 rolstoelen. Geef daarom voorafgaand aan het kopen van het ticket door dat je per rolstoel naar Gebouw-T komt via info[at]gebouw-t.nl. Alleen dan kunnen wij een plek voor je garanderen. Zorg hierbij altijd dat je op de avond van het concert op tijd aanwezig bent. 

De lift is helaas niet toegankelijk voor elektrische rolstoelen. Mocht je met je elektrische rolstoel Gebouw-T willen bezoeken, neem ook dan vooraf contact op via info[at]gebouw-t.nl; wij zorgen in dat geval voor een vervangende rolstoel.

VRIJWILLIGERS

Zoals de meeste poppodia kan ook Gebouw-T niet zonder de inzet van vrijwilligers. Zij zijn onder meer werkzaam achter de bar, in de garderobe en bij de kassa. Daarnaast dragen vrijwilligers bij in de ondersteuning van de publiciteit. Iets voor jou? Stuur een mail naar info[at]gebouw-t.nl en wellicht begroeten we jou binnenkort wel als nieuwe medewerker!

HUISREGELS

In Gebouw-T gelden de volgende huisregels

Privacy Statement

Hier vind je de Privacy Statement die Gebouw-T hanteert.

Meer informatie

Uit in Brabant
Van uit Zeeland
Van uit België