Graham Bonnet Band (UK)

Supportact: High Tide

Graham Bonnet Band

Legendarische rock zanger Graham Bonnet, is terug met een nieuwe band en een spannend nieuw album genaamd ‘Meanwhile, Back In The Garage’. Graham Bonnet is bekend van de bands Rainbow, M.S.G. en Alcatrazz.

De Graham Bonnet band beschikt uiteraard over Graham Bonnet zang, Beth-Ami Heavenstone op bad, Kurt James op gitaar, ex-Acatrazz man Jimmy Waldo op toetsen, en Mark Benquechea op drums. De Graham Bonnet band heeft de afgelopen drie jaar over de hele wereld getourd met optredens op verschillende grote Europese festivals. Ze beloven een krachtige set-list waarmee ze Grahams buitengewone carrière presenteren. De nummers zullen uitgevoerd worden op een manier waarop je ze bekend zijn bij de fans.

Het debuutalbum van de Graham Bonnet Band ´The Book´ zag Graham terugkeren in goede vorm, met een album dat zijn beste werk in decennia is. Het nieuwe album ´Meanwhile, Back in The Garage´ zet de traditie voor met dertien krachtige nummers die fans van Rainbow, M.S.G. en Alcatrazz zeker zal behagen!

Website Graham Bonnet Band

tips voor jou


Genesis Project

GENRE: Rock & Alternative
PRIJS: Deurticket €13,50 / Voorverkoop €12,50