Quiz'M Top 2000

Quiz'm

Quiz’m is uitgegroeid tot een succesvolle muziekquiz. Het laagdrempelige en gezellige competitieve karakter van de quiz zorgt telkens voor een goedgevulde zaal! Met uitdagende, grappige en brein brekende vragen voor de muziekfreak, de leek en de gezelligheidsspeler. Van serieus tot nét over het randje, maar altijd bedoeld om te entertainen. Deze editie is de jaarlijkse Top 2000 editie, met vragen specifiek voor de Top 2000 muziekliefhebber!

Teams van maximaal 4 personen gaan de strijd met elkaar aan en laten zien wat ze in huis hebben. Iedereen kan meedoen en er zijn diverse prijzen te winnen.

Vooraf een ticket kopen is aan te raden wegens grote belangstelling. Uiteraard ben je ook van harte welkom als toeschouwer. Je hoeft dan geen ticket te kopen. Je koopt 1 ticket voor je gehele team. 

Facebookpagina Quiz´m

Zin in iets lekkers?

Van quizzen krijg je honger! Daarom komen we je nu tegemoet met heerlijke kaas- en mixplankjes van delicatessenwinkel Tapavino

Bestellen doe je door via 'Tickets bestellen' de juiste optie te selecteren. Je kunt met het verkregen e-ticket je bestelling tijdens Quiz'M afhalen bij de bar. Let op dat je voor deelname aan de quiz wel in het bezit moet zijn van een teamticket. Het bestellen van de plankjes kan tot uiterlijk 16 december.

 

tips voor jou