Leafs

Supportact: WAlly A$M & Kidtha6

Leafs: Teenage Rockstar Tour

Dit evenement is 16+, onder de 16 jaar krijg je alleen toegang onder begeleiding van een volwassene (18+). Er kan om je ID gevraagd worden, zorg dat je deze bij je hebt. 

Jahmil Dapaloe, beter bekend als Leafs, is een van de jongst getekende artiesten in Nederland. Leafs begon in 2016 muziek te releasen op YouTube en Soundcloud, deel uitmakende van het collectief ‘Beast Boys’. In 2016 bracht hij vanwege zijn 15-jarige verjaardag de single en videoclip ‘Race’ uit, welke al snel op de radar van Noah’s Ark-producer Ramiks terecht kwam.

In mei 2017 verscheen ‘FEALS’, Leafs depuut EP met daarop het ultiem meezingbare ‘Alright’. Eind 2017 volgt een tweede EP: ‘Adventures’, met daarop onder andere de singles ‘Mikado’en ‘Mamacita’.

Vraag Leafs naar zijn motto en zijn antwoord is ‘altijd blijven flexen’. Die flexibiliteit vind je terug in zijn muziek, waarin Leafs een ontwikkeld, energiek geluid ten gehore brengt, dat zijn weg vindt binnen een spectrum van aanstekelijke pop en alles wat de culturele boventoon voert in het internationale trap- en hiphoplandschap.

Met zijn hooks, jeugdig gelijk en co-signs van onder andere Yung Nnelg, Bokoesam en Sevn alias heeft Leafs zich in een korte tijd weten te vestigen als een van de meest sprankelende talenten van Nederland.

Facebook Leafs

Wally A$M

De 17-jarige Oualid 'Wally' Oussar is geboren en getogen in de Schilderswijk, Den Haag en kwam op met zijn crew A$M, Agga $treet Music. In 2017 bracht hij zelf de 'Road To DBV' EP uit, gevolgd door 'Days Before Vrijheid', waarop ook Cry (Individuals) en Jacin Trill te horen zijn. De track 'Late Night' werd door Bokoesam en Ray Fuego onder handen genomen in een eigen versie. 

Het talent van De Finesser bleef ook niet onopgemerkt door Noah's Ark, en het label bracht recentelijk de eerste single 'The Flight' uit. 

Kid Tha 6

Na zijn bijdrages op het album 'Buurjongens' van het gelijknamige rapcollectief was Kid Tha 6 zijn naam direct gevestigd. Met name zijn solo-bijdrage op het album, 'How we do', sprong eruit met een sound die doordrenkt is van de melodieuze autotune. Niet voor niets is T-Pain, de Amerikaanse grondlegger van deze sound, Kid Tha 6 grootste inspiratiebron. Dit najaar bracht Kid Tha 6 dan eindelijk zijn lang vewachte debuut EP 'Different Place' uit met daarop bijdrages van gevestigde namen als Bokoesam, Ray Fuego en Jiri11. Al jaren is dit Amsterdamse talent aan het bouwen aan zijn unieke wave muziek en het uiten van z'n gevoel binnen deze stijl. Het staat dan ook vast dat kid Tha 6 z'n naam alleen nog maar groter gaat worden binnen de Nederlandse Hiphopscene.

.

Powered by Young Creations

Young Creations is het jongerenplatform van Gebouw-T. Een groep van 10 jongeren tussen de 14 en 26 jaar krijgen binnen dit platform de kans om eigen evenementen te organiseren en programmeren! Daarnaast denken zij mee en adviseren zij over het programma-aanbod van Gebouw-T, worden zij gecoacht en ontwikkelen de jongeren competenties.

tips voor jou


Broederliefde

GENRE: Rap & Hip Hop
PRIJS: Deurticket €21,00 / Voorverkoop €20,00


Gare du Nord

Supportact: Inge van Calkar

GENRE: Jazz / Dance
PRIJS: Deurticket €22,50 / Voorverkoop €21,50 / VrienT van T €16,50