Cultuur Carroussel

De Cultuur-Carrousel vindt jaarlijks eind september plaats. Lokale, regionale artiesten en gezelschappen geven je met korte optredens een voorproefje van hun nieuwe ‘theaterseizoen’. Bij Gebouw-T zie je The MusiCompany en Crazy Little Things.

MusiCompany

Het publiek tijdens de eerste Cultuur-Carrousel toonde zich heel enthousiast over het optreden van The MusiCompany. Daarom staat de Bergse groep opnieuw op de planken. The MusiCompany sprak al tot de verbeelding van het publiek met voorstellingen als The Wizard of OZ, De Jantjes, Some Like it Hot!, Sister Act, Footloose en Wedding Singer. Maar totaaltheater houdt voor The MusiCompany niet op in het theater. Naast grote producties probeert de groep jaarlijks minimaal vier openbare optredens te geven in Bergen op Zoom en omstreken waarbij zang, dans en acteren zoveel mogelijk gecombineerd worden en de groep gezelligheid en enthousiasme uitstraalt. Uiteraard met een swingend combo.

Tijdens de Cultuur-Carrousel 2015 laat The MusiCompany vooral nummers uit hun vorige producties zien én horen! Hierbij bekende nummers uit de musicals: Sister Act, Footloose en de genomineerde The Wedding Singer, maar natuurlijk zullen er ook nummers voorbij komen uit de nieuwe productie: Wat Zien Ik?! En we verklappen alvast dat er eveneens een stukje klassiek in zit!

Website MusiCompany

Crazy Little Things

Crazy Little Things is een Bergse formatie die de muziek van Queen eert. Een band die zowel de hits als deep cuts van de Queen-albums speelt. Je moet het maar durven. Maar met een formatie met leden die ervaring hebben opgedaan in bands als 5150 en 666 The Nightmare durft Crazy Little Things de uitdaging wel aan. 

De band beleefde een succesvol debuut tijdens De Krabbenfoor in juli 2017. Afgelopen december 2017 stonden ze in een uitverkocht huis hier in Gebouw-T. Dit gaan ze dit jaar weer dik overdoen!  Verwacht een avond vol meezingers als 'I Want To Break Free' en natuurlijk 'Crazy Little Thing Called Love'. 

Website Crazy Little Things

TICKETS

Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Cultuur Carrousel.

Tickets bestellen

tips voor jou