Any Minute Now: Mooneye (be)

Artwork: Armand Bakx

Nieuw: Any Minute Now!

Popjournalist Willem Jongeneelen loopt in Nederland en België regelmatig tegen bijzondere artiesten aan. Relatief beroemd of soms nog totaal onbekend, in wat voor genre dan ook. Tijdens Any Minute Now! stelt hij steeds zo’n nieuwe naam voor en draait hij relevante plaatjes rond het optreden. In zijn optiek hebben al die (relatief) nieuwe namen één belangrijk aspect gemeen: ze maken urgente muziek. Ze bezitten een sound die helemaal van deze tijd is, of schrijven/spelen liedjes van een kwaliteit die juist helemaal tijdloos is. Het zijn altijd namen die gehoord moeten worden! En omdat de massa het nog niet weet, kan dat ook nog altijd voor een sympathiek lage entreeprijs! Voor het najaar van 2018 zijn de namen van de eerste drie edities reeds bekend: 4 oktober Go March (B), 8 november Mooneye (B), 27 december Bert Dockx (B). De entree is telkens 7.50 Euro. Kom je alle drie de donderdagen? Dan betaal je in totaal slechts 15 Euro!

Mooneye (be)

Mooneye is de nieuwe band rond songschrijver Michiel Libberecht. Twee jaar intensief optreden als Mickey Doyle bracht hem o.a. naar LeffingeLeuren, Dranouter, Depot, Cactus Club, De Zwerver en Democrazy. Als winnaar van het Jonge Wolven-concours in de zomer van 2017 achtte hij de tijd rijp om een versnelling hoger te schakelen: een full-band, een nieuwe naam en een eerste ep!

Hiervoor kampeerde Michiel een week lang in de studio van Pascal Deweze in Hoboken. In Pascal vond hij een ideale mentor die als producer én als muzikant zeker zijn stempel heeft gedrukt op de plaat, en die bovenal eenzelfde passie voor muziek met hem deelt.Het resultaat: Vijf rammelende popliedjes met als kloppend hart de akoestische gitaar en de melancholische stem van Michiel.

Facebook Mooneye

any Minute Now combi Actie!

Any Minute Now is 4 oktober met Go March en 27 december met Bert Dockx. Van plan ze alle drie te bezoeken? Maak dan gebruik van de combi-actie! Je betaalt er 2 en krijgt het derde concert gratis! Deze actie is alleen te bestellen via onderstaande button. 

Combi Actie bestellen

Vrient van T 2 voor 1 actie

Ben jij een muziekliefhebber, hou je ervan om nieuwe bands te ontdekken en ga je graag naar Gebouw-T? Word dan VrienT van T! Voor een klein bedrag per jaar ontvang je een persoonlijke T-Card waarmee je profiteert van leuke kortingen en aanbiedingen, zoals 2 tickets voor de prijs van 1 voor Any Minute Now! Klik hier voor meer informatie.

tips voor jou


Het Zesde Metaal

GENRE: Poprock
PRIJS: Deurticket €16,00 / Voorverkoop €15,00 / VrienT van T €11,65


Made In Belgium 2018

GENRE: Poprock
PRIJS: Early Bird €16,50 / Deurticket €22,50 / Voorverkoop €21,50 / VrienT van T €15,50