Any Minute Now: Go March (be)

Artwork: Armand Bakx

Nieuw: Any Minute Now!

Popjournalist Willem Jongeneelen loopt in Nederland en België regelmatig tegen bijzondere artiesten aan. Relatief beroemd of soms nog totaal onbekend, in wat voor genre dan ook. Tijdens Any Minute Now! stelt hij steeds zo’n nieuwe naam voor en draait hij relevante plaatjes rond het optreden. In zijn optiek hebben al die (relatief) nieuwe namen één belangrijk aspect gemeen: ze maken urgente muziek. Ze bezitten een sound die helemaal van deze tijd is, of schrijven/spelen liedjes van een kwaliteit die juist helemaal tijdloos is. Het zijn altijd namen die gehoord moeten worden! En omdat de massa het nog niet weet, kan dat ook nog altijd voor een sympathiek lage entreeprijs! Voor het najaar van 2018 zijn de namen van de eerste drie edities reeds bekend: 4 oktober Go March (B), 8 november Mooneye (B), 27 december Bert Dockx (B). De entree is telkens 7.50 Euro. Kom je alle drie de donderdagen? Dan betaal je in totaal slechts 15 Euro!

Go March (be)

Go March is een instrumentaal trio vanuit Antwerpen. Een reeks jamsessies resulteerde in 2015 in de debuutsingle 'Rise', een elektronische post-rock screamer à la Mogwai meets Kraftwerk, maar dan wel met alle elementen van een nieuwe, frisse en hongerige band. De band bestaat uit drummer Antoni Foscez (Statue), keyboardspeler Hans de Prins (Millionaire) en gitarist Philipp Weiss (Manngold). "Samen maken ze songs die je keer op keer een trip bezorgen waarbij je het woord afkicken geen seconde in de mond wil nemen", aldus muzieksite Luminous Dash. 

Website Go March

any Minute Now combi Actie!

De volgende Any Minute Now is 8 november met Mooneye en 27 december met Bert Dockx. Van plan ze alle drie te bezoeken? Maak dan gebruik van de combi-actie! Je betaalt er 2 en krijgt het derde concert gratis! Deze actie is alleen te bestellen via onderstaande button. 

Combi Actie bestellen

Vrient van T 2 voor 1 actie

Ben jij een muziekliefhebber, hou je ervan om nieuwe bands te ontdekken en ga je graag naar Gebouw-T? Word dan VrienT van T! Voor een klein bedrag per jaar ontvang je een persoonlijke T-Card waarmee je profiteert van leuke kortingen en aanbiedingen, zoals 2 tickets voor de prijs van 1 voor Any Minute Now! Klik hier voor meer informatie.

tips voor jou


Gruppo Sportivo

GENRE: Pop
PRIJS: Deurticket €18,50 / Voorverkoop €17,50 / VrienT van T €13,50


Marble Sounds (be)

GENRE: Pop
PRIJS: Deurticket €13,50 / Voorverkoop €12,50 / VrienT van T €9,75


Jennie Lena

GENRE: Pop
PRIJS: Deurticket €17,50 / Voorverkoop €16,50 / Rabopas actie €14,00