Eye in the Sky ft Maggie Reilly (Mike Oldfield Band) & Pilot (Alan Parsons Project)

Let op: De zaal van Gebouw-T beschikt enkel over staplaatsen. Wil je graag van een stoel of kruk gebruik maken omdat je bijvoorbeeld niet lang kunt staan? Laat dit dan even weten via info@gebouw-t.nl

Eye in the sky

Maggie Reilly en Pilot van Alan Parsons Project - Three Decades of Classic Rock

Wanneer twee legendes samen komen kan het niet anders dan dat hier magie uit voort komt. Pilot, het muzikale hart van de Alan Parsons Project, en Maggie Reilly, zangeres van de Mike Oldfield Band, openen voor ons hun schatkist aan hits en samen creëren ze een show die voor velen een soundtrack van hun leven zal zijn. 

Na het maken van hits als 'Magic', 'January', 'Just A Smile' en 'Call Me Round', werd Pilot het muzikale hart van de Alan Parsons Project. Je hoort de band op alle albums van 'Tales of Mystery And Imagination' tot 'Stereotomy'. Wederom met hits als 'Eye In The Sky', 'Don't Answer Me', 'Lucifer' en 'Let's Talk About Me'. Tijdens deze avond zal David Paton van Pilot zijn hits zingen uit de tijd van Alan Parsons Project en de band Camel. 

Maggie Reilly werd onderdeel van de Mike Oldfield band in 1980. Haar heldere stem werd het handelsmerk van de band. Het is moeilijk de classics 'Moonlight Shadow', 'To France' en 'Family Man' in te beelden zonder de stem van Maggie. 

Tickets bestellen

Ticket verkoop voor dit concert loopt via onze site en Ticketmaster

tips voor jou


Ruben Hein

Supportact: Julian du Perron

GENRE: Singer/songwriter
PRIJS: Deurticket €21,00 / Voorverkoop €20,00 / VrienT van T €15,50