Marble Sounds (be)

Klinkt als: Mogwai, Elbow, Death Cab For Cutie

Aanbevolen door o.a. Knack Focus: "Marble Sounds blijft zich muzikaal ontwikkelen zonder hun identiteit te verliezen, en bewijst andermaal dat ze tot het beste behoren van wat de Europese indiepop momenteel te bieden heeft."

Marble Sounds

Het is inmiddels bijna 3 jaar geleden sinds Marble Sounds andere muzikale horizonten opzocht en ons verblijdde met het wondermooie ‘Tautou’. Met hun nieuwste pasgeborene ‘The Advice to Travel Light’ doen Pieter Van Dessel en de zijnen een goed gemikte gooi naar hoe een warme, krachtige popplaat moet klinken. Zonder te moeten inboeten aan de nodige dosis melancholie uiteraard. Inmiddels het handelskenmerk van het vijftal. En recht in de roos.

Met vier langspelers, twee MIA-nominaties, meerdere televisieoptredens en Youtube-successen met miljoenen views (‘Good Occasions, The Time to Sleep’) is Marble Sounds intussen een gevestigde waarde in de Belgische muziekscene. Bij het grote publiek gooiden ze hoge ogen dankzij passages op Pukkelpop, een tour door China én een grijsgedraaide radiohit (‘Leave a Light on’). “We hebben een lange weg afgelegd en zijn enorm gegroeid als groep. Dat doe je door zelfvertrouwen te kweken en niets als vanzelfsprekend te beschouwen”, aldus Van Dessel. Reizen met weinig bagage lukte hen al. Nu nog inpakken voor Japan.

Website Marble Sounds

VRIENT VAN T

Ben jij een muziekliefhebber, hou je ervan om nieuwe bands te ontdekken en ga je graag naar Gebouw-T? Word dan VrienT van T! Voor een klein bedrag per jaar ontvang je een persoonlijke T-Card waarmee je profiteert van leuke kortingen en aanbiedingen, zoals korting op tickets voor Marble Sounds! Klik hier voor meer informatie.

tips voor jou


De Dijk

GENRE: Pop
PRIJS: Deurticket €28,50 / Voorverkoop €27,50


Top 100 Live

GENRE: Pop
PRIJS: Deurticket €15,00 / Voorverkoop €12,50