Wild Romance

Supportact: LaBomba

Wild Romance

Dit is dé kans om Nederlands meest swingende en authentieke rockers live te zien & horen. The Wild Romance zijn nog steeds dé legendarische iconen van de Nederlandse rockmuziek, met alle grote hits zoals “Saturday Night” en “Never Be Clever” Rock & Roll Junkie veroverden zij Nederland, België, Duitsland en de rest van de wereld. Hun hit “Saturday Night’ bereikte zelfs de status van ‘the USA National Break Out’ hitparade en stond genoteerd in alle 50 staten van de USA.

The Wild Romance heeft heden ten dage een absolute droombezetting. Dit wil en mag je als echte Herman Brood Fan niet missen!

Dany Lademacher - Guitars & Vocals
David Hollestelle - Guitars & Vocals
Gee Carlsberg - Bass
Otto Kooymans - Keys & Vocals
Edgar Koelemijer - Lead Vocals
Jan ’t Hoen - Drums & Percussion

Support: LaBomba

LaBomba is een powertrio bestaande uit Maroen Franse, Peter Nelissen en Dave Bordeaux. OP 16-jarige leeftijd verliet Maroen Nederland om in Amerika gitaar te gaan studeren aan de bekende GIT. Onder andere Steve Vai en Eddy van Halen waren zijn leraren. LaBomba brengt een geluid dat bestaat uit invloeden van Gary Moore, SRV, Jeff Healey, Hendrikx, Gary Clark Jr., Cream, Triggerfinger en Seasick Steven. 

Website LaBomba

VRIENT VAN T

Ben jij een muziekliefhebber, hou je ervan om nieuwe bands te ontdekken en ga je graag naar Gebouw-T? Word dan VrienT van T! Voor een klein bedrag per jaar ontvang je een persoonlijke T-Card waarmee je profiteert van leuke kortingen en aanbiedingen, zoals korting op tickets voor Wild Romance! Klik hier voor meer informatie.

T-Diner

Gebouw-T biedt jou een compleet avondje uit! In samenwerking met 4 restaurants in Bergen op Zoom bieden wij het T-Diner: voorafgaand aan het concert genieten van een heerlijk diner! Bestel het T-Diner gelijk met je ticket en wij zorgen dat het restaurant op de hoogte is van je komst. Hier vind je meer informatie.

Tickets bestellen

Bestel direct je tickets voor Wild Romance via de button hieronder. 

Tickets bestellen

 

tips voor jou


DeWolff

GENRE: Rock & Alternative
PRIJS: Deurticket €20,50 / Voorverkoop €19,50 / Rabopas actie €17,00 / VrienT van T €15,00