666 The Nightmare - afscheidsconcert

666 THE NIGHTMARE - FAREWELL TO HELL

De kogel is door de kerk. 666 The Nightmare stopt ermee. Na ruim 18 jaar op talloze nationale- en internationale podia te hebben gestaan, geeft de Bergse band op zaterdag 15 september een afscheidsconcert in Gebouw-T. ,,We hebben er echt het maximale uitgehaald maar de koek was gewoon op. Tijd voor een mooi afscheidsfeestje”, aldus medeoprichter en drummer Jean-Paul Heck.

Samen met zanger Loek Verlaan stond hij in 2000 aan de wieg van 666 The Nightmare. ,,Gewoon om de muziek te kunnen spelen waar we beiden van hielden. Hardrock, metal maar ook gekke alternatieve popmuziek met een markant randje. 666 The Nightmare was vanaf het begin grenzeloos.” ‘Een project’ noemde Verlaan en Heck het in het begin. Maar dat liep volledig uit de hand. ,,Eigenlijk stonden we al na een paar maanden op talloze grote podia in Nederland. Grote festivals, voorprogramma’s van bands zoals Alice Cooper, Within Temptation, UFO, Mothers Finest, Uriah Heep en talloze andere grote acts. En we deden meerdere grote festivals in binnen- en buitenland.” 

De bandleden van 666 The Nightmare zullen overigens niet voorgoed van het podium verdwijnen. ,,5 leden van de band maken deel uit van Crazy Little Things, onze Queen Tribute-band waarmee we op dit moment door heel Nederland spelen. En de twee andere leden hebben ook allerlei projecten zoals de Van Halen tribute-band 5150 en de BOV Musicals in Bergen op Zoom.” Volgens Heck zal het laatste optreden zijn een ode zijn aan het repertoire van de band door de jaren heen. ,,De oeuvrelijst van deze band is ongelooflijk lang dus daar gaan we uit putten. Daarnaast zou het leuk zijn als een aantal oud-leden mee kunnen doen. Het moet in ieder geval een prachtig afscheid in typische 666 The Nightmare-stijl worden.”

Tickets bestellen

Tickets voor het afscheidsconcert van 666 The Nightmare bestel je direct via de button hieronder. Zin in een heerlijk diner vooraf? Bestel dan gelijk het T-Diner bij één van onze restaurants mee. Hier vind je meer informatie over het T-Diner. Let op, je moet zowel een ticket voor het concert, als een ticket voor het T-Diner in je bestelling plaatsen als hiervan gebruik wilt maken.

Tickets bestellen

tips voor jou