PunkT

Een nieuwe avond in Gebouw-T: PunkT! De naam zegt het al, deze avond staat punk centraal. Deze eerste editie treden onder andere de volgende bands op:

Weidetulpjes

De Weidetulpjes is een Heideroosjes tribute band uit Zeeuws Vlaanderen.

Facebook De Weidetulpjes

Ikke eerst en de gif's gauwkes/appendix

Een coverband die een coverband covert, dat verzin je toch niet? Jawel dus. Ikke eerst en de gif ‘s gauwkes en coveren de beste punkrock coverband die er bestaat, Me First and the Gimme Gimmes. Het je zin in een feestje, dan heb je zin in de Gauwkes!
 
Facebook Ikke eerst en de gif's gauwkes

The Unknown Children

The Unknown Children is een punk kwartet uit Goes. In de muziek stoppen zij hun frustraties met de maatschappij, hier en daar wat onzin onderwerpen en de broederschap met hun vrienden. Ze zetten een energieke show neer. De muziek heeft voornamelijk de energie van Punk-Rock maar knipoogt naar Grunge en Hard-Rock.

Facebook The Unknown Children

The Spvrk

The Spvrk is een vijfkoppige female fronted pop-punk band uit Breda die stevige songs maakt met catchy teksten in de trend van Paramore, Destine en Mayday Parade. Na een succesvolle crowdfunding bracht de band in 2016 haar debuutalbum 'Galaxies' uit en speelde shows en festivals in heel Nederland. Ook werden ze uitgeroepen tot beste pop-rock band van Breda. In februari 2017 presenteerde de band, in samenwerking met producer Robin van Loenen, single 'Close The Distance'. Het nummer werd met veel positieve reacties ontvangen en optredens op onder andere Breda Barst en Metropolis Rotterdam volgden. 

Website The Spvrk

 

VRIENT VAN T

Ben jij een muziekliefhebber, hou je ervan om nieuwe bands te ontdekken en ga je graag naar Gebouw-T? Word dan VrienT van T! Voor een klein bedrag per jaar ontvang je een persoonlijke T-Card waarmee je profiteert van leuke kortingen en aanbiedingen, zoals korting op een ticket voor PunkT! Klik hier voor meer informatie.

tips voor jou