Papi Loco (examenfeest)

LET OP: Voor dit evenement moet je minimaal 15 jaar oud zijn. Er wordt op ID gecheckt, dus vergeet deze niet mee te nemen!
De deuren zijn tot 01:30 uur geopend, daarna is er geen toegang meer tot het feest, ook niet als je wel al in het bezit bent van een geldig toegangsbewijs. Papi Loco duurt tot 03:00 uur. 

Papi Loco - examenfeest

Klaar met je examens, genoeg van je werk of gewoon zin in een feestje? Geniet van verschillende artiesten die perfect aansluiten op het zomerse gevoel! Met onder andere: Puri, danseressen, CO2 jets, and much more!

LINE-UP

♦ DJ PURI 
♦ Quincy Wilson 
♦ Sambo
♦ Local DJ's FlyTechDay Kingsley & Izzabelle

Facebookevent Papi Loco

Win tickets!

Zet jezelf op aanwezig bij het facebookevent, deel het event en maak kans op twee tickets!

Facebook Event

Tickets bestellen

Bestel direct je tickets voor Papi Loco via de button hieronder. Tot 1 mei 2018 profiteer je van een early bird korting. Selecteer hiervoor het ticket 'Early Bird'. 

Tickets bestellen

Powered by: Young Creations

Young Creations is het jongerenplatform van Gebouw-T. Een groep van 11 jongeren tussen de 14 en 26 jaar zijn twee jaar lang onderdeel van de organisatie, worden gecoacht en ontwikkelen competenties. Samen denken zij mee en adviseren zij over het programma-aanbod van Gebouw-T en hoe dit beter kan worden afgestemd op hun doelgroep. En hoe kan dit beter dan door hen zelf te laten organiseren en programmeren!

 

tips voor jou


WoodTstock 18

GENRE: Themafeest
PRIJS: Deurticket €13,50 / Voorverkoop €12,50 / VrienT van T €9,75


80's Verantwoord

GENRE: Themafeest
PRIJS: Deurticket €10,50 / Voorverkoop €10,50 / Rabopas actie €7,00 / VrienT van T €8,00


Laurence Jones (uk)

Supportact: Sheewawah

GENRE: Blues
PRIJS: Deurticket €20,00 / Voorverkoop €19,00