Gruppo Sportivo

Het legendarische muziekgezelschap Gruppo Sportivo gaat weer optreden! Na eind 2013 vier jaar een studio-only band geweest te zijn, is een combinatie van een nieuw album met een daaraan gekoppelde clubtour voor de dames en heren geen moeilijke stap om te nemen. "GREAT" zal na "Topless 16" (2004)  het officiële 12e album van Gruppo worden.

Hans Vandenburg gaat als doorgewinterde singer-songwriter dit keer hier en daar meer de diepte in, maar vrolijke, catchy en met typische Sportivo humor doorspekte pareltjes zullen zeker niet ontbreken. De band heeft er enorm veel zin in het nieuwe materiaal, uiteraard gecombineerd met het nodige aantal publieksfavorieten, door het hele land ten gehore te brengen.

Foto: Patricia Steur

Website Gruppo Sportivo

T-Gesprek

Tijdens T-Gesprek vertelt de artiest meer over zijn of haar muziek en het verhaal erachter. Tevens vindt er regelmatig aansluitend een korte akoestische sessie plaats. Voor T Gesprek zijn steeds slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

Wil jij bij het T-Gesprek met Hans Vandenburg aanwezig zijn? Meld je dan aan door het transactienummer van je ticket o.v.v. van T Gesprek [bandnaam] door te sturen naar info[at]gebouw-t.nl. Om 20:00 uur gaan de deuren voor een select publiek open, waar in onze foyer het interview plaats vindt. Vol = vol, dus zorg dat je op tijd van een plekje verzekerd bent!

VRIENT VAN T

Ben jij een muziekliefhebber, hou je ervan om nieuwe bands te ontdekken en ga je graag naar Gebouw-T? Word dan VrienT van T! Voor een klein bedrag per jaar ontvang je een persoonlijke T-Card waarmee je profiteert van leuke kortingen en aanbiedingen, zoals korting op tickets voor Gruppo Sportivo! Klik hier voor meer informatie.

Tickets bestellen

Bestel direct je tickets voor het optreden van Gruppo Sportivo via de button hieronder.

tickets bestellen

tips voor jou


De Dijk

GENRE: Pop
PRIJS: Deurticket €28,50 / Voorverkoop €27,50