SENA Performers European Guitar Award

Let op: de voorverkoop voor de Sena Performers Guitar Award start donderdag 1 maart om 10:00 uur en verloopt enkel online via onze website! 

JOE SATRIANI WINT SENA PERFORMERS EUROPEAN GUITAR AWARD 2018

De Amerikaanse supergitarist Joe Satriani is de winnaar van de Sena Performers European Guitar Award 2018. De geweldenaar uit San Francisco krijgt op donderdag 12 april de prestigieuze oeuvre-award, afgekort SEGA uitgereikt. Satriani, wellicht de technisch meest onderlegde gitarist ter wereld, is daarmee de opvolger van landgenoot Joe Bonamassa die vorig jaar de award uitgereikt kreeg. Eerdere winnaars zijn onder meer supergitarist Steve Vai, Guns N’ Roses-gitarist Slash, Queen-gitarist Brian May en Steve Lukather van de band Toto. Het is de derde keer dat de ceremonie rondom de Sena Performers European Guitar Award in Bergen op Zoom zal plaatsvinden.

 

Guitar Week Arrangement

Ook van plan om naar Jan Akkerman Sena Perfomers Guitar Night te gaan? Koop dan het Guitar Week Arrangement. Dit is een ticket voor Guitar Night met Jan Akkerman + Sena Guitar Awards in één, voor €49,50. 

Het arrangement kun je uitsluitend via onderstaande button kopen.

Arrangement

 

tips voor jou


Claw Boys Claw

Supportact: TreeHook

GENRE: Rock & Alternative
PRIJS: Deurticket €20,00 / Voorverkoop €19,00 / VrienT van T €14,65