Quiz'M Muziekquiz

Let op: Vanaf 2018 is deelname aan Quiz'M enkel mogelijk met een teamticket. Per team is 1 teamticket voldoende.

Quiz'm

Quiz’m is uitgegroeid tot een succesvolle muziekquiz. Het laagdrempelige en gezellige competitieve karakter van de quiz zorgt telkens voor een goedgevulde zaal! Met uitdagende, grappige en brein brekende vragen voor de muziekfreak, de leek en de gezelligheidsspeler. Van serieus tot nét over het randje, maar altijd bedoeld om te entertainen!

Teams van maximaal 4 personen gaan de strijd met elkaar aan en laten zien wat ze in huis hebben. Iedereen kan meedoen en er zijn diverse prijzen te winnen.

Anders dan voorheen hoef je je nu niet meer aan te melden via de facebook van Quiz'M, maar is een ticket kopen voldoende. Vooraf een ticket kopen is aan te raden wegens grote belangstelling. Uiteraard ben je ook van harte welkom als toeschouwer. Je hoeft dan geen ticket te kopen. 

Facebookpagina Quiz´m

Zin in iets lekkers?

Let op: te bestellen tot uiterlijk 25 april

Van quizzen krijg je honger! Daarom komen we je nu tegemoet met heerlijke kaas-, worst- en mixplankjes van delicatessenwinkel Tapavino! Bestel vooraf en je geniet met je team tijdens Quiz'M van een heerlijk blokje kaas en/of worst. 

Bestellen doe je door via 'Tickets bestellen' de juiste optie te selecteren. Je kunt met het verkregen e-ticket je bestelling tijdens Quiz'M afhalen bij de bar. Let op dat je voor deelname aan de quiz wel in het bezit moet zijn van een teamticket. 

Borrelplankje bestellen

tips voor jou