Kubilay Kaya albumpresentatie

Supportact: Figgie

Albumrelease party Kubilay Kaya
'Wanneer je er langer naar luistert, wordt het best mooi'

Niets zo moeilijk te vangen als de liefde. Met zijn conceptalbum ‘Wanneer je er langer naar luistert, wordt het best mooi’ waagt Kubilay Kaya een poging. De ene keer is hij de sukkel in de liefde of snoept hij tegen beter weten in van de verboden vrucht. Dan weer loopt hij vast op die ene ongrijpbare dromer of bezingt hij de platonische liefde van een vriendschap. Op het album wisselt melancholie stuivertje met verliefde vrolijkheid. Een muzikale ode aan ‘zijn’ zeven vrouwen en een knipoog richting Kaya’s eigen zoektocht naar bestemming in de liefde. 

Kubilay Kaya presenteert zijn album met band.

Facebook Kubilay Kaya

Gastoptreden: Figgie

De Utrechtse band verovert steeds meer harten met hun Nederlandstalige indie songs die verrassend internationaal klinken. Je hoort een frisse mix invloeden van Porches, Unknown Mortal Orchestra en Eefje de Visser. Figgie speelde een succesvolle Popronde, gaf een zeer fijne show tijdens Noorderslag en 3voor12’s Song van Het Jaar en is in 2018 te zien op o.a. Grasnapolsky en Sniester. Let op: er zit een hoop nieuwe muziek van hen aan te komen!  

Website Figgie

Afterparty: Yo! Mama

Uiteraard sluiten we de avond af met een fijne afterparty! YO! MAMA (bekend van Les Vedettes) komt met verschillende DJ's naar Gebouw-T!

 

tips voor jou


Clouseau30

Supportact: Metejoor

GENRE: Pop
PRIJS: Deurticket €41,50 / Voorverkoop €40,50


Gruppo Sportivo

GENRE: Pop
PRIJS: Deurticket €18,50 / Voorverkoop €17,50 / VrienT van T €13,50