Laurence Jones (uk)

Supportact: Sheewawah

Laurence Jones is anno 2018 het grootste talent in de blues. Op zijn zeventiende begon hij al zijn eigen bluesband. In 2014 won hij de ‘Young Artist Of The Year’-award op de British Blues Awards. En nu, op slechts 25-jarige leeftijd, heeft hij al drie albums uitgebracht en de hele wereld rond getourt. Walter Trout noemde Laurence een “genie” en “een kruising tussen Eric Clapton en Buddy Guy”.  

Vreemd zijn die complimenten echter niet. Jones mag dan misschien niet op deze wereld gezet zijn om de blues te vernieuwen, maar wanneer hij zijn Telecaster vol open zet en die heerlijke licks uit zijn Fender tovert… Knappe vent/dame die de groove dan niet voelt. Hoe goed Laurence Jones op plaat ook moge zijn, live is hij op zijn best. Met een brede glimlach op zijn gezicht staat hij met zijn band garant voor spetterende blues die verdomd aanstekelijk werkt. 

Website Laurence Jones

Support act: Sheewawah

Sheewawah is de nieuwe band rondom Jeroen Kant. Eerder schreef hij albums met Nederlandstalige liedjes waarmee hij het land afstruinde en was hij kind aan huis bij o.a. Zwarte Cross en Into The Great Wide Open. Samen met drummer Gino Bombrini (Skip & Die, Komodo) en bassiste Judith Renkema (JW Roy, Komodo) vormt Kant een trio dat alle energie uitschreeuwt. Het trio nam het album 'Alles in Kleur' op en klinkt fel, scherp en verbonden met het Amerikaanse continent. Het eerste optreden van de band was in april 2017 als officieel naprogramma van Bob Dylan in Amsterdam. Hierna doken ze de studio in en brachten ze hun eerste album uit.

Website Sheewawah

Tickets bestellen

Tickets voor Laurence Jones zijn verkrijgbaar via onderstaande button. Zin in een heerlijk diner vooraf? Bestel dan gelijk het T-Diner bij één van onze restaurants mee. Hier vind je meer informatie over het T-Diner. Let op, je moet zowel een ticket voor het concert, als een ticket voor het T-Diner in je bestelling plaatsen als hiervan gebruik wilt maken. Het diner is enkel nog direct bij het restaurant te reserveren.

Tickets bestellen

tips voor jou