5150 (Van Halen tribute) en Slash N' Roses (Guns N' Roses tribute)

5150

Sinds het uitbrengen van hun eerste album heeft de band Van Halen, zo genoemd naar de broertjes Eddie (gitaar) en Alex (drums) van Halen, aan de top van de internationale classic rock scene gestaan. Ondanks enkele bezettingswisselingen mag de band zich tot op de dag van vandaag in een ongekende populariteit verheugen. Voor Nederlandse fans is het extra interessant om te weten dat de familie Van Halen afkomstig is uit Nijmegen. De beide broers zijn opgegroeid in de Verenigde Staten.

Onlangs werd Eddie “King Edward” van Halen wederom verkozen tot Beste Rockgitarist Aller Tijden. Gitaristen overal ter wereld raken nog altijd geïnspireerd door Eddie’s unieke sound, riffs en solo’s en willen dan ook zijn gitaarspel en techniek imiteren. Zo ook de West-Brabantse gitaristen Conrad Hultermans en Sebas Honing. Beiden zijn actief in totaal uiteenlopende en soms zelfs tegengestelde takken van muzikale sport, maar ze vonden elkaar in hun bewondering voor “King” Eddie. Samen kwamen ze op het idee om deze bewondering op het podium tot uiting te brengen. Ze vonden al snel medestanders in Frank Dries (basgitaar), Stefan Maas (drums) en Stan Verbraak (zang). Van Halen Tribute Band “5150” was geboren.

Website 5150

Slash N' Roses

Slash N' Roses bestaat uit vijf doorgewinterde muzikanten en is een Nederlands eerbetoon aan de levende Gitaar Legende Saul Hudson, beter bekend als 'Slash'! Slash 'N Roses zet een daverende show neer met een indrukwekkende setlist van hoogstaande songs die Slash in zijn carrière met o.a. Guns N' Roses gemaakt heeft.

"Verwacht van ons geen verkleed partijen. Wij verspillen geen tijd en energie aan lookalike contests. Het gaat er bij ons om de muziek, de authentieke 'sound'en de beleving. De Show moet staan als een huis, de muzikale details moeten kloppen. Dát is Slash 'N Roses!".. Aldus de oprichter en bassist Arjan Kok!


Website Slash N' Roses

VRIENT VAN T

Ben jij een muziekliefhebber, hou je ervan om nieuwe bands te ontdekken en ga je graag naar Gebouw-T? Word dan VrienT van T! Voor een klein bedrag per jaar ontvang je een persoonlijke T-Card waarmee je profiteert van leuke kortingen en aanbiedingen, zoals korting op tickets voor 5150 + Slash 'n Roses! Klik hier voor meer informatie.

Tickets bestellen

Tickets voor 5150 en Slash N' Roses zijn verkrijgbaar via onderstaande button. Zin in een heerlijk diner vooraf? Bestel dan gelijk het T-Diner bij één van onze restaurants mee. Hier vind je meer informatie over het T-Diner. Let op, je moet zowel een ticket voor het concert, als een ticket voor het T-Diner in je bestelling plaatsen als hiervan gebruik wilt maken.

Tickets bestellen

tips voor jou


Different Stones

GENRE: Rock & Alternative
PRIJS: Deurticket €14,00 / Voorverkoop €12,50