Open Dag Zoomvliet College

Ben jij wel benieuwd hoe alle knopjes werken van die enorme geluidstafels die altijd in de zaal staan bij een concert? Of wat er komt kijken bij het bedienen van de lichten? Kom dan naar de Open Dag van Zoomvliet Studio! Je krijgt een kijkje bij de opleidingen AV-specialist en Podium- en Evenemententechniek.

Open Dag

Stap in de dynamische wereld van video of licht en geluid en wordt AV-specialist of podium- en evenemententechnicus. Studio, theater, filmset en evenementen zijn de werkplekken waar jij terecht kunt komen. Heel verschillend, maar allemaal gericht op creativiteit en aantrekkelijke vormgeving. Vaak gebruik je techniek om te komen tot jouw productie.

Je werkt straks in een omgeving waarin bedenken én doen dicht bij elkaar liggen. Je werkt zelfstandig, maar wel vaak in een team. Want samen zet je de mooiste producties op touw. Resultaten die gezien worden!

Je bent van harte welkom op de praktijklocatie in Gebouw-T. Tijdens de open dag kun je ervaren hoe het is om op deze locatie te leren in de praktijk. Onze studenten en docenten vertellen je alle ins en outs over de opleidingen.

Av specialist

De opleiding tot AV-specialist is een uitdagende en dynamische studie. Van televisie tot fictie film, van documentaire tot videoclip; elke discipline binnen de audiovisuele wereld komt voorbij.

Je krijgt les in uitvoerende functies als camera, geluid, productie, licht en regie, maar ook basisvaardigheden van softwarepakketten komen tijdens deze studie aan bod.

Podium- en evenemententechnicus

Als Podium- en evenemententechnicus werk je niet alleen als specialist op het gebied van podiumtechniek, ook studiogeluidstechniek, belichting in de architectuur behoren tot het werkveld. Na een algemene basis kun jij je gaan specialiseren in Licht of Geluid.  

Meer informatie?

AV specialist: Frans Ruskus, f.ruskus@rocwb.nl

Podium- en evenemententechniek: Cees Snellink, c.snellink@rocwb.nl

Aanmelden

Via onderstaande button kun je je aanmelden voor de open dag. 

aanmelden

tips voor jou