Record Store Day Afterparty: Navarone e.a.

De Record Store Day Afterparty

Vandaag vieren we de dag van de Platenzaak! Na een dag vol optredens in platenzaak De Waterput, sluiten we de dag af met nog meer optredens in Gebouw-T! Een dag vol muziek, dat wordt genieten!

NAVARONE

Navarone is een veelzijdige Nijmeegs-Amsterdamse rockband die elementen uit soulvolle seventiesrock combineert met invloeden uit de grunge en alternative rock. Denk aan de classic rock, blues rock en progressive rock uit de jaren 70 (Led Zeppelin, Pink Floyd) gemixt met het alternatieve maar poppy grunge/alternative uit de jaren 90 (Soundgarden, Pearl Jam, Nirvana), afgetopt met een vleugje (stoner) van nu (QOTSA, Muse, Foo Fighters, Wolfmother). Echte authentieke Rock dus, met een hoofdletter R, waarbij spelplezier, vakmanschap en interactie met het publiek hoog in het vaandel staan. Voeg dit samen met een enorm energieke en sterke live-reputatie en je begrijpt waarom Navarone de afgelopen jaren is uitgegroeid tot één van Europa’s beste, breedste en meest gewaardeerde rock bands!


Website Navarone

Donnerwetter

Donnerwetter maakt psychedelische roots met het venijn van punk. Het Arnhems-Nijmeegse viertal laveert tussen dansbare filmmuziek, de groovende oerdrift van garagebands en donkere romantische sferen. Bij Donnerwetter zit niet de dood, maar het leven de band op de hielen. Altijd op zoek naar de kick van de Donnerwetter Dopamine! De intense liveshows klinken alsof Wilco, MGMT, White Denim, The Cramps, 16 Horsepower en Grizzly Bear samen het podium beklimmen en ze Nick Cave als bezwerende frontman hebben gestrikt. PlatoMania: "De caleidoscopische rock van de band hypnotiseert, verleidt en verwart."

3VOOR12: "Zanger Rocco zingt recht uit het hart. Dat hoor je, dat voel je, dat zie je. Melancholiek met ballen."


Website Donnerwetter

Waterput DJ's

Uiteraard wordt de avond afgesloten met een feestje! En wie weten er nou beter welke platen te draaien dan de Waterput DJ's? Gegarandeerd dansbaar en gegarandeerd feest. Wie er precies achter de decks gaan staan wordt later bekend gemaakt. 

VRIENT VAN T

Ben jij een muziekliefhebber, hou je ervan om nieuwe bands te ontdekken en ga je graag naar Gebouw-T? Word dan VrienT van T! Voor een klein bedrag per jaar ontvang je een persoonlijke T-Card waarmee je profiteert van leuke kortingen en aanbiedingen, zoals korting op je ticket voor de Record Store Day Afterparty! Klik hier voor meer informatie.

Tickets bestellen

Bestel je ticket voor de Record Store Day Afterparty met o.a. Navarone via onderstaande button. 

tickets bestellen

tips voor jou