Claw Boys Claw

Supportact: TreeHook

Claw Boys Claw

Claw Boys Claw werd in 1983 opgericht en bracht sindsdien twaalf albums uit, waarvan twee sinds ze in 2007 weer bij elkaar kwamen. Frontman Peter te Bos is nog steeds de rebel uit de beginjaren. Samen met gitarist John Cameron vormt hij al ruim dertig jaar de kern van de band. In 2008 brachten ze hun veelgeprezen album ‘Pajama Day’ uit, gevolgd door ‘Hammer’ in 2013. En goed nieuws, want komend voorjaar komt het nieuwe album uit!

Website Claw Boys Claw

Support: TreeHook

Genadeloze energie, geen compromis en geen standaardformule. Een overdonderende noise rock band die zowat uit elkaar barst van de drang om het eruit te gooien. TREEHOOK begon op het Anywave festival in juni 2015 zonder album en zonder reputatie, het werd “de verrassing” van het festival genoemd. Datzelfde jaar nog tekende ze bij Cloudhead Bookings in Rotterdam en januari 2016 stonden ze al in Groningen op Noorderslag. Er werd getourd van het Zeeuwse Ovezande tot de Groningse hoofdstad en van Hoorn in Noord-Holland tot Deventer in Overijssel. 

Website Treehook

VRIENT VAN T

Ben jij een muziekliefhebber, hou je ervan om nieuwe bands te ontdekken en ga je graag naar Gebouw-T? Word dan VrienT van T! Voor een klein bedrag per jaar ontvang je een persoonlijke T-Card waarmee je profiteert van leuke kortingen en aanbiedingen, zoals korting op een ticket voor Claw Boys Claw! Klik hier voor meer informatie.

Tickets bestellen

Bestel direct je tickets voor het concert van Claw Boys Claw via onderstaande button!

Tickets bestellen

tips voor jou


Different Stones

GENRE: Rock & Alternative
PRIJS: Deurticket €14,00 / Voorverkoop €12,50