Clouseau30

Supportact: Metejoor

Clouseau 30

Dat de populariteit van Clouseau, na ruim 30 jaar, nog steeds onverminderd groot is blijkt uit het feit dat het duo binnen no-time hun ‘Clouseau30’-tour door Nederland en België uitverkocht. Daar komen nu drie extra shows in Nederland bij, waaronder 9 april 2018 in Gebouw-T! Bijzonder aan deze nieuwe shows is dat deze, in tegenstelling tot de shows in de theaters, staande shows zijn waarbij de band als vanouds haar hits volledig versterkt en met volledig band gaat spelen.

De kaartverkoop voor de show in Gebouw-T begint vrijdag 15 december om 10.00 uur via gebouw-t.nl!

De grote doorbraak van Clouseau, bestaande uit de broers Koen en Kris Wauters, vindt plaats in 1989 dankzij singles als ‘Anne’ en ‘Daar Gaat Ze’. Debuutplaat ‘Hoezo’ verschijnt en Nederland gaat voor de bijl. De band neemt deel aan het Eurosongfestival in Rome en “Clouseaumania” is een feit. Sindsdien bleef Clouseau keihard aan de weg timmeren, met als gevolg meer dan 120 optredens in het Antwerpse Sportpaleis, twaalf Nederlandstalige tópplaten en een haast eindeloze stroom hits.

Website Clouseau

Support act: Metejoor

Metejoor, een nieuw, vlaams talent in de Nederlandstalige muziek, staat te popelen om zijn allereerste gloednieuwe songs voor een publiek te brengen. Deze 27 jarige Joris van Rossem werd door de pianist van Clouseau Hans Francken opgemerkt in zijn studio, nadat hij door zijn zus Lisa achter de micro werd gezet. In mei 2017 start zijn muzikale verhaal met de eerste single “Ik hou van jou” waarmee hij de top 10 van de Vlaamse hitparade haalt en een nominatie voor Radio 2 Zomerhit in de wacht sleept. De afgelopen maanden heeft hij gewerkt en geschreven aan songs die hij nu met zijn aanstekelijke enthousiasme aan jullie wil voorstellen. Met zijn warme stem en zijn ontwapenende charme hoopt hij de temperatuur al wat te doen stijgen in het voorprogramma van Clouseau…Metejoor maakt met een vonkje een vuur!

Website Metejoor

tips voor jou


Gruppo Sportivo

GENRE: Pop
PRIJS: Deurticket €18,50 / Voorverkoop €17,50 / VrienT van T €13,50