The Pink Floyd Sound

The Pink Floyd Sound

Climb towards the Light

Het zo secuur mogelijk benaderen van het origineel; Dat is wat de naam Pink Floyd Sound doet vermoeden, maar dat is ook waar de groep inmiddels zijn bekendheid aan ontleent. En als dan ook nog de zangstemmen dichtbij het origineel komen krijg je als liefhebber van het repertoire precies wat je graag wil.  Inmiddels is de groep al meer dan 10 jaar actief en zijn tal van theaters en poppodia aangedaan. Reeds 2x stond de groep op het bekende festival Bospop en ook in Duitsland en Engeland werden concerten gegeven. De eerste uitgegeven DVD was een succes en vanaf voorjaar 2018 komt een nieuwe DVD in roulatie.

Met de nieuwe show ‘Climb towards the light’ neemt de Pink Floyd Sound je mee op een tocht vol van herkenning en verrassing. Waar in het afgelopen seizoen de aandacht was gericht op onder andere het oude werk en de muziek van The Wall, flirt de groep jonge muzikanten deze tour ook met het latere werk van Pink Floyd.

Verwacht een spectaculaire audiovisuele reis waarin je wordt meegenomen naar de hoogtijdagen van de psychedelica, de epische klassiekers en de bombast van weleer. Maar ook het solo-werk van Roger Waters en David Gilmour zal niet ongemoeid blijven. Bijgestaan door een zangeres, authentieke videobeelden en een wervelende lichtshow brengt de Pink Floyd Sound een gepassioneerd eerbetoon aan de rockband.

Website The Pink Floyd Sound

Tickets bestellen

Tickets voor The Pink Floyd Sound zijn verkrijgbaar via onderstaande button. Zin in een heerlijk diner vooraf? Bestel dan gelijk het T-Diner bij één van onze restaurants mee. Hier vind je meer informatie over het T-Diner. Let op, je moet zowel een ticket voor het concert, als een ticket voor het T-Diner in je bestelling plaatsen als hiervan gebruik wilt maken. Het diner is enkel nog direct bij het restaurant te reserveren.

Tickets bestellen

tips voor jou


Different Stones

GENRE: Rock & Alternative
PRIJS: Deurticket €14,00 / Voorverkoop €12,50