Legends of Rock: Volbeat, Motorhead en Foo Fighters

Op vrijdag 2 maart a.s. komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar Gebouw-T voor een dynamisch Monsters of Rock spektakel met Motörhead by Snaggletoöth, Foo Fighters by In Your Honor (BE) en Volbeat by 16 Dollars. Alle hits zoals o.a. Sad Man's Tongue, Ace Of Spades en Learn To Fly en de beste albumsongs van genoemde wereldbands zullen door deze No.1 tribute bands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld, ondersteund door een spectaculaire lichtshow en dynamische special effects.

Check ook de Ontdek-T actie, en ontdek voordelig vier toffe bands!

Volbeat by 16 Dollars

Sinds 2012 staan de mannen van 16 Dollars op het podium als Volbeat tributeband. Met haar roots in het stevigere Metalwerk laat deze band de nummer van het Deense Volbeat vol enthousiasme horen. Van huiskamerconcerten tot festivals, niets is te groot of te klein om dat echte ‘Volbeat live gevoel’ over te brengen. Na meer dan 100 optredens behoort 16 Dollars tot de top van de Volbeat tributebands in de Benelux. Zij is in staat de echte oude Volbeat sound te evenaren zoals geen ander dat kan, met al motto: Are you ready to rumble…?


Website 16 Dollars

Motörhead by Snaggletoöth

Snaggletoöth! The Dutch tribute to Motörhead! Yes: Motörhead! Hands down the loudest, hardest rocking band of the last five decades! Performing for beerdrinkers and hellraisers all over the Dutch lands (and beyond!) since '05, Lloyd "Kiltmister" Koolen, John "JFK" Kuijpers and Roel "Rule" Sanders keep the legacy of überbastard Lemmy Killmister alive and kicking! Everything is Röck and Röll!


Website Snaggletoöth

Foo Fighters by In Your Honor (BE)

Zes Belgische topmuzikanten brengen samen een eerbetoon aan één van de grootste bands van de laatste twee decennia: Foo Fighters. Van de eerste tot de laatste noot laat In Your Honor tijdens haar optredens de kenmerkende Foo Fighters energie los op het altijd enthousiaste publiek. Niet alleen wereldhits als Learn To Fly, Times Like These en The Pretender worden op het hoogste niveau de zalen in gespeeld, maar ook het beste werk van albums als Wasting Light en Sonic Highway (beide No.1 in de Nederlandse Album Top 100) worden gebracht met een aanstekelijke podiumperformance waarin de interactie met het publiek voor onvergetelijke momenten zorgt. Een charismatische Dave Grohl look-a-like, drie gitaristen, een bassist en een drummer die versmelten in de ultieme Foo Fighters tribute In Your Honor!


Website In Your Honor 

Legends of Rock

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste tribute- en coverbands in Nederland, België en Duitsland een podium te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met Volbeat by 16 Dollars, Motörhead by Snaggletoöth en Foo Fighters by In Your Honor (BE) is dit voor de liefhebbers een Hardrock/Metal-ervaring van het hoogste niveau.

Tickets bestellen & ontdek-T: Machine in Me

Koop direct je tickets voor Legends of Rock via onderstaande button. Met je ticket voor Legends of Rock kun je tevens voordelig naar Machine in Me: Switch Bones, The Muff e.a. op vrijdag 16 maart. Zo ontdek je 4 toffe bands voor slechts €3,50!* Dit ticket (Ontdek-T: Machine In Me) kun je gelijk in je bestelling meenemen.

*Actie geldt per gekocht ticket voor Legends of Rock, dus 1 ticket voor Legends of Rock geeft recht op 1 actieticket voor Machine in Me. Het originele ticket voor Machine in Me krijg je binnen één werkweek automatisch toegestuurd. 

Tickets bestellen

tips voor jou


Different Stones

GENRE: Rock & Alternative
PRIJS: Deurticket €14,00 / Voorverkoop €12,50